2777
2789

خانواده شوهر من چن بار اینجوری کردن

اوایل گفتم ولش کن

بعد دیدم دارم پررو میشن دیگه اخرین باری که سرزده اومدن من از خونه رفتم بیرون آخر شب برگشتم

نهایت بیشعوریه سرزده رقتن

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جلو پدر شوهرم با لباس باز میگردم تا مادرشوهرم کفرش دربیاد

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

خب اگه عمدی و از رو بی احترامی این مارو بکنن حتما عکس العمل نشون میدم ،مثلا خیلی دیر پذیرایی و شروع کن و یا حداقل چیزا .باهاشون حرف نزن و برو اشپزخونه خودت و مشغول کت،البته باز به شوهرت بستگی داره پشتت و بگیره و اینکه اونا چقدر شعور داشته باشن متوجه بشن و بهشون بربخوره‌در اخر اگه جواب نداد فقط راهش اینه مثل خودشون یه شب درمیون و نل وقت سر زده برید و انتظار پذیرایی داشته باشی و اگه نکردن بزن تو شر شوهرت و به روش بیار 

من همیشه سریع ناهار یا شام میزارم و همیشه تو فریزر آجیل و تنقلات اندازه مهمون میزارم که شرمنده نشم ب ...

تنقلات چیا میذارین تو فریزر؟

من هرچی بخرم تا تمومش رو نخورن شوهرو بچه هام کوتاه نمیان انگار

نمیمونه🤭

زنگ میزنیم یه بار مث خودشون بی خبررفتیم کلی گوشه کنایه انداختن که چرابی خبراومدینیه بار به خواهرشوهر ...

شمام هی چندبار بدون خبر سرزده خونشون برین تیکه و کنایه انداختن بگو همسرم گفته رسممونه چطور من بچشونم پدرمادرم سرزده میان خونمون اونجا هم خونه پدرمادرمه مام سرزده میریم... یه چندبار بری میفهمن  داری تلافی میکنی دیگه خبر میدن   .. عزیزم یکبار درو باز نکنی بگی دوش میگرفتم صدای درو نشنیدم از دم در برگردن یاد میگیرن از قبل خبر بدن.

البته من خودم دلم نمیاد مهمون اونهمه راه بیاد و از دم در برگرده ولی واقعا آدم اعصابش نمیکشه یهو ایفونو میزنن باو از قبل خبر بدین

من چی بگم که یه جا هستمو هروقت دلش بخوادمیاد بحث پذیرایی و این مسائل نیست من از صبح که پامیشم سرپام همش درگیر بچه ها و کارای خونه میبینی کارام تموم میشه پیش خودم میگم آخیش برم یکم استراحت کنم صدای در میاد یا کسی بیاد خونم میاد

تنقلات چیا میذارین تو فریزر؟من هرچی بخرم تا تمومش رو نخورن شوهرو بچه هام کوتاه نمیان انگارنمیمونه🤭

کشک ریز ریز میکنم میزارم خشک بشه میزارم ظرف ی بار مصرف میزارم فریزر

میوه خشک ، پرک زردآلو،  پرک هلو ، آلبالو خشک ، آلو خشک ، توت سفید ، تخمه 

آجیل هم همیشه جداگانه میگیرم 

مثلاً از پسته و بادوم و ...

از هر کدوم ۳۰۰ گرم میگیرم بعد قاطی میکنم ی مقدارش رو تو ظرف میزارم فریزر که برا مهمون سرزده داشته باشم 

چون از اول همینجوری بودم دیگه شوهر و بچه ها هم عادت کردند که این چیزها تو فریزر باشه 

زیاد دست نمی‌زنند مگر اینکه خودم عصرونه بیارم براشون 

برا شربت هم تخم شربتی و خاکشیر جداگانه و خیلی غلیط  درست میکنم میریزم قالب یخ ، تا مهمون اومد دو قالب در میارم میریزم تو لیوان با آب ، عالی هست برا پذیرایی یهویی موز هم به همین شکل میریزم میکسر ، حسابی له میکنم میریزم قالب یخ ، تا مهمون اومد دو قالب در میارم میریزم تو لیوان شیر و ی کم پودر پسته ، 

اوایل زندگیم یکی دو نفر از دوستان بودند که مثلاً می‌خواستند  نقطه ضعف بگیرند و سرزده می اومدند ، وقتی دیدند هر طور بیان من کم نمیارم دیگه اوکی شدند