2777
2789

عکس ها رو میفرستم الان اول توضیحات رو بدم قرار بود ماشین لباسشویی رو ببرم بذارم بالکن که جای بیشتری داشته باشم برا ظرف اینا بنظرتون با این طراحی بذارم بالکن یا بیارم داخل 

اینجا یه در رو کمتر کرده قراره یکی از درهای زیر سینک که اینجا سه نایت رو  با اون کمد کناری تا بالا کمد سراسری بزنه فقط دو تا در برای زیر سینک بمونه  این طرف هم یخچال و گاز جای خودش اون کنار رو که کابینت بالا پایین زده می‌خوام بگم سرتا سر بزنه برام فقط الان جای توسترم میمونه و اینکه بنظرتون بگم ماشین لباسشویی رو هم بیاره پایین این کمد سرتاسری یا نه بذارم بالکن اگه بذارم آشپزخونه کابینت هام کم نمیشه 

و اینکه اگه همینجور بمونه بنظرتون توستر رو بذارم سر جاش بمونه و کنار یخچال جای خالی رو بدم برام کافی بار نقلی درست کنه برای قهوه ساز و چای ساز یا نه توستر رو بیارم اینطرف جای توستر رو کلا کابینت بزنم تا بالا و کنار یخچال جای توستر و روی ماشین ظرفشویی که یکم جا هست برا قهوه ساز و چای ساز بذارم بمونه نظر میدید لطفا تا عکسا رو بفرستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم خیلی قشنگه مبارک باشه 

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

خیلی قشنگه

طرز چینش عالی هست و رنگ ها به آشپزخونه میان

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

خیلی قشنگهطرز چینش عالی هست و رنگ ها به آشپزخونه میان

رنگش قراره سفید چوب باشه پاخور و تاج و صفحه چوب بقیه سفید فقط بنظرت جای توستر رو ببرم کنار یخچال و روی ماشین ظرفشویی رو برای جای قهوه‌ ساز و چایی ساز استفاده کنم یا نه توستر سر جاش بمونه کنار یخچال رو بدم یه کافی بار نقلی برام درست کنه

ممنون که اومدی خوندی بنظرت چیکار کنم کدومو اجرا کنم

به نظرم اینکه لباسشویی رو بذاری بالکن یه جوریه

ندیدم کسی همچین کاری کنه

دقیق متوجه نشدم الان قرار توستر رو توکار برات درست کنن؟

ممنونم که اومدی پیشنهاداتمو خوندی بنظرت چیکار کنم

نظر من اینه که ماشین لباسشویی بزار بالکن 

کنار یخچال سراسری بزن قهوه ساز بزار رو ظرف شویی

ترند جدید کافی بار از مد می‌ره چند وقت دیگه 

و اینکه توستر هم بزار تو همون سراسری کنار یخچال 

وسطش

نظرم این بود😊🌷

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
به نظرم اینکه لباسشویی رو بذاری بالکن یه جوریهندیدم کسی همچین کاری کنهدقیق متوجه نشدم الان قرار توست ...

نمی‌دونم دو دل موندم بالکن تو آشپزخونه باز میشه و بهم چند تا کابینت کار پیشنهاد دادن بذارم بالکن الان موندم 

اینکه توستر سر جاش بمونه و کنار یخچال رو کنم کافی بار نقلی با توستر رو بیارم کنار یخچال جای توستر کلا کابینت بشه روی ماشین ظرفشویی رو بذارم برای چایی ساز اینا