2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالت چیه؟

تو‌ رو خدا اگه این برنامه روی گوشی تون نصب هست ؛؛

دانلود صورتحساب رو بزنی،

شماره کارتی که بهش انتقال دادیم(شماره کارت مقصد) رو کامل اعدادش رو نمایش میده؟!

یا فقط مینویسه انتقال از کارت-شتاب +مبلغ انتقال داده شده+روز و تاریخ رو میاره؟

سلام عزیزم‌ بله نصبه سوالی داری

عزیزم این سوال رو میشه جواب بدین. خیلی حیاتیه برام😭

دانلود صورتحساب رو بزنی،

شماره کارتی که بهش انتقال دادیم(شماره کارت مقصد) رو کامل نمایش میده؟!

یا فقط مینویسه انتقال از کارت-شتاب +مبلغ انتقال داده شده+روز و تاریخ رو میاره؟

عزیزم این سوال رو میشه جواب بدین. خیلی حیاتیه برام😭دانلود صورتحساب رو بزنی،شماره کارتی که بهش انتقا ...

ببین اسم طرف نمیاره فقط شماره کارت تاریخ و ساعت نشون میده مگر اینکه طرف خیلی پیگیر باشه بخواد بره دستگاه عابربانک شماره کارت بزنه اسمش بیاد 

سلام عزیزم‌ بله نصبه سوالی داری

من حساب بانک ملی ندارم وگرنه به شما زحمت نمیدادم.

وقتی دانلود صورتحساب رو بزنی:حالا چه بصورت اِکسِل یا چه بصورت پی.دی.اف

میخوام ببینم، تو اون فایل دانلود شده 

چی رو نمایش میده؟!

اگر امکانش هست 

میشه یکی از صورتحسابای خودتون رو دانلود کنید 

و نتیجه رو بهم بگین😥😥

ایا شماره کارت مقصد و نام و نام خانوادگی صاحبِ کارتِ مقصد رو تو اون فایل نمایش میده؟!

ببین اسم طرف نمیاره فقط شماره کارت تاریخ و ساعت نشون میده مگر اینکه طرف خیلی پیگیر باشه بخواد بره دس ...

متشکرم.

شماره کارت رو کامل نشون میده؟!

یا اینجوریه مثلا:۶۰۳۷۹۹۷۱****1111

متشکرم.شماره کارت رو کامل نشون میده؟!یا اینجوریه مثلا:۶۰۳۷۹۹۷۱****1111

عزیزم من چند ساله بام دارم وقتی صورتحساب میزنی همه چی کامل نشون میده چون بام مختص اون شخصه که حساب و شماره تماس به نامشه وگرنه بام نصب نمیشه 

عزیزم من چند ساله بام دارم وقتی صورتحساب میزنی همه چی کامل نشون میده چون بام مختص اون شخصه که حساب و ...

بله.متوجه شدم.

با این اوصاف؛

تاریخ واریز و روز و ساعت و شماره ۱۶رقمی دارنده ی کارت مقصد+ مبلغ واریز شده تو اون فایل دانلود شده هست؟!

درسته؟؟؟؟؟؟