2777
2789
عنوان

بین دکتر بینی حمیدرضا مفرد و دکتر خسرو متقدم موندم🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 65 پست
برا ترمیم چی

نمیدونم اینو 

ولی کاراشو‌تو اینستا ببینید مفرد محشره 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره فامیلای سمت مادری منم همشون پیش مفرد رفتن کاملا راضی بودنولی من میترسم اصن آدم زورش میاد اگه این ...

قبل عمل نامه باید تحویلش بدی 

هر مدلی مد نظرته  تو نامه تاکیید کن همونجوری در بیاره برات 

من دماغم خوبه باز دقیقا فکر تو توی سرمه واقعا ادم بره پیش مفرد خیالش خیلی راحته از یه طرف بابام مخا ...

سخت نگیر عزیزم ان شالا به شما هم اجازشو بدن

برای منم دعا کن که یه دکتر خوب گیرم بیاد و بهترین عملو داشته باشم🥲

نمیدونم اینو ولی کاراشو‌تو اینستا ببینید مفرد محشره

ایستا رو ول کن چیزی که از نزدیک میبینی و بگو

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

مفرد قطعا میخوام برم پیشش ترمیم بینی بعد یکسال

شما کی عمل کردی؟

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

من نمونه کارهای دکتر مفرد رو از نزدیک دیدم چون فامیلام پیش همین دکتر حمیدرضامفرد رفتنمیدونم کارش عال ...

اینم هستاا عمل بینی شانسیم هس 

آره دقیقااا

دوستم پیش غزاله عمل کرد با ۲۰,تومن بینیش گوشتی وافتضاح بود عالی دراومد من هفتاد دادم دوسال پیش یعنی برا اون خییییلی بهتر 

دکتر مفرد نوک بینی رو جااب درنمیاره به نطرم

دکتر میلاد امامی تو تبریز هست از کاراش واقعا خوشم اومد مخصوصا نوک بینی که برام خیلی مهمه ولی ۱۱۰ میگیره که من شرایطشو ندارم...🙂