2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 29 پست

ماکه ازآینده خبرنداریم عزیزم ولی به این فکر کن شایداخرین روزهای سختیته،،زندگی پرازتغییر هیچ کس همیشه یک حالت نمیمونه .این کارخداست زندگی همه انسانهابایدبالاوپاین داشته باشه .تنهاکاری که دیگه پشیمانی فایده نداره و صدهاشایدهزاران باربدترازاین حالتها باشه ودیگع راه برگشت ازعذاب نیست .خودکشی .پس نکن انشااللهکه بزودی نجات پیدامیکنی

مامانم پاش درد میکنه از یه طرفم خیلی از ترحم خوشش میاد همیشه سعی داره بگه بدبختهاختیار دستشوییش و بع ...

مادرت افسردس شاید 

عزیزم هرکس مشکلاتی داره. قبول دارم زندگی شما سخته ولی باور کن ایندهدغیر قابل پیش بینی هست شاید ده سال دیگ شما تو بهترین موقعیت قرار بگیری انشالا این روزا میگذره اهمیت نده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه واقعابه هیچکس گوش نمیدهیه روز میگه باشه خونه میخرم یا یه اتاق میسازم ولی همه اششش لب و دهنه هیچکا ...

خوب یکی که پیگیرش بشه دایی عمو  کسی که دنبال کارش باشه بره املاکیو...

ببین من همین الانشم کلی مشکل سرم اومده ولی با خودم میگم دنیا دوروزه تموم میشه نمیدونم آدم معتقدی هست ...

امیده الکی من واقعا میخوام ندید بگیرم و زندگیمو حداقل با قبولی تو دانشگاه درست کنم ولی شرایطش نیست

مادرت افسردس شاید عزیزم هرکس مشکلاتی داره. قبول دارم زندگی شما سخته ولی باور کن ایندهدغیر قابل پیش ب ...

خیلی اهمیت ندادم ولی دیگه دارم دیوونه میشم

واقعا کاش حداقل یه جایی بود که میرفتم از این خونه

خیلی اهمیت ندادم ولی دیگه دارم دیوونه میشمواقعا کاش حداقل یه جایی بود که میرفتم از این خونه

کتابخونه نزدیکت نیست  یا فرهنگسرا یا جایی که باز باشه در روز و محوطه داشته باشه بتونی بری تو محوطه ش بخونی 

خودش راحته اونجا؟توهمون خونه ننه نمیشه زه اتاق برات بسازه کوچولو

اتاق هم نمیسازه یه مدت گفت میسازم(بلده بنایی)

الان میگه که پولشو ندارم و نمیسازم

و میگه تو یه دیوونه ای که میگی باید یه جایی باشه واسه درس خوندن

کتابخونه نزدیکت نیست یا فرهنگسرا یا جایی که باز باشه در روز و محوطه داشته باشه بتونی بری تو محوطه ش ...

خیر کتابخونه تا ۷عصر 

و پنجشنبه جمعه هم بسته و یک ماهه دیگه مدرسه که تا ۳مدرسه ام و نمیشه

هیچ غذایی هم نیست ببرم اونجا

کتابخونه نزدیکت نیست یا فرهنگسرا یا جایی که باز باشه در روز و محوطه داشته باشه بتونی بری تو محوطه ش ...

البته رفتم کتابخونه ولی واقعا خیلی کم میشه موند حداکثر سه ساعت از چند وقت دیگه

خیر کتابخونه تا ۷عصر و پنجشنبه جمعه هم بسته و یک ماهه دیگه مدرسه که تا ۳مدرسه ام و نمیشههیچ غذایی هم ...

کدوم شهری؟ حیاط ندارین؟ به خدا من تو حموم درست خوندم. انقد سر صدا بود میرفتم تو حموم درم میبستم. لباسارو بریز توماشین لباسشویی یا جای دیگ. برو حموم

کدوم شهری؟ حیاط ندارین؟ به خدا من تو حموم درست خوندم. انقد سر صدا بود میرفتم تو حموم درم میبستم. لبا ...

عزیرم حموم توی آشپزخونه است و سرو صداش خیلی زیاده انباری هم نداریم

تو حموم هم رفتم بوی لباس ها اجازه نمیده درس بخونم گفتم مامانم و ننجونم رو که