2777
2789
عنوان

تو جهنم عجیبی گیر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 23 پست
خیانت های فراوان 💔

عزیزم پس چرا میخوای بچه بیاری،بدترمیشه که

اگه میخوای بمونی باهاش بچه روبیاروگرنه نه

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
اگر دلت میخواد و شرایطش رو داری ،همین الانم یکی داری و دومی فرق خاصی نمیکنه ولی اگر برای حرف مردم و ...

فشار روانی زیادی روم.. دوست دارم داد بزنم بگم من بچه دویت دارم ولی همسرم عوضیه دوسش ندارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم پس چرا میخوای بچه بیاری،بدترمیشه کهاگه میخوای بمونی باهاش بچه روبیاروگرنه نه

حمایتگر نداشتم و مجبور شدم موندم همسرمم مثلا خیلی عوض شده و جبران کرده مثلا.. ولی من دلم قرص نیست

فشار روانی زیادی روم.. دوست دارم داد بزنم بگم من بچه دویت دارم ولی همسرم عوضیه دوسش ندارم

نمیشه باهاش صحبت کنی دست ازاینکاراش برداره

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
من همسرمو دیگه دوست ندارم. فقط نگران بچه امم تنها موند مثل خودم

هعی بنظرم باجداشدن بچت آسیب میبینه ولی بنظرت موندن تو زندگیت بهتون بیشتر آسیب نمیزنه !شما الان طلاق عاطفی هستید 

icy_floer

نمیشه باهاش صحبت کنی دست ازاینکاراش برداره

به ظاهر که برداشته چیزی ندیدم چند سال ولی من میترسم دو دلم.. چون باردار که بودم پنج شش ماهگیم فهمیدم داره خیانت میکنه خدا میدونه چی ب من گذشته 

هعی بنظرم باجداشدن بچت آسیب میبینه ولی بنظرت موندن تو زندگیت بهتون بیشتر آسیب نمیزنه !شما الان طلاق ...

بله بنظرم طلاق عاطفی هستیم چون من دوسش ندارم دیگه همش دارم با بهونه های مختلف دعوا راه میندازم چون نمیتونم با خیانت هاش کنار بیام با اینکه عوض سده مثلا ولی داغم سرد نمیشه اونم میگه از چشم افتادی دیگه رابطه ای هم بینمون نیست 

به ظاهر که برداشته چیزی ندیدم چند سال ولی من میترسم دو دلم.. چون باردار که بودم پنج شش ماهگیم فهمیدم ...

آن شاالله همینطوره

بله بنظرم طلاق عاطفی هستیم چون من دوسش ندارم دیگه همش دارم با بهونه های مختلف دعوا راه میندازم چون ن ...

هعی این وسط اگر جدابشی بچت ضربه میخوره و اگه بمونی خودت  ولی عزیزمن اگه بمونی بچت با بی مهری بین خانوادش شخصیتش شکل میگیره  

icy_floer