2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حفظشون کنه 😍تو فکر چهارمی ام از اختلاف سنی میترسم 😅دختر گلی ندارم 😅

ممنونم عزیزم همچنین آقا پسرات من الان سومی خدا خواسته بوده افسرده شدم فکر میکنم خیلی سنم بالائه برا بارداری

ممنونم عزیزم همچنین آقا پسرات من الان سومی خدا خواسته بوده افسرده شدم فکر میکنم خیلی سنم بالائه برا ...

ممنونم. ان شالله زایمان و بارداری خوبی داشته باشی و نی نی گل تو بغل کنی با دل خوش 😍

38سالمه.دوتا فرزند دارم.یکی هم ان شالله یه ماه دیگه به دنیا میاد.

از زندگی نه واقعیتش کاملا راضی نیستم.توی ازدواج با بدترین آدم های دنیا وصلت کردم.خانواده همسرم خیلی اذیتم کردند و میکنند.

از نظر شغلی و تحصیلی از رتبه های برتر کنکور بودم و از بهترین دانشگاه ها فارغ التحصیل شدم 20سال پیش به زبان مسلط بودم.. . ولی به خاطر بچه هام نتونستم از موقعیت و هوشم استفاده کنم.خیلی دست تنها بودم و هستم😔خصوصا بعد فوت پدرم کلا تنهای تنها شدم.

ولی خب شکرخدا...سلامتی خودم و بچه هام باشه شاکرم

ممنونم.خدا رفتگان شما رو هم رحمت کنه.بله 8ماهمه.پسره.دعا کنید ان شالله به سلامتی به دنیا بیاد.

عزیزم بسلامتی خدا را شکر سومی پسر شد برا منم دعا کن سومی پسر بشه دخترام خیلی پسر دوست دارن انشالله به سلامتی بیاد بغلت 

عزیزم بسلامتی خدا را شکر سومی پسر شد برا منم دعا کن سومی پسر بشه دخترام خیلی پسر دوست دارن انشالله ب ...

ممنونم🌺

انشالله سومیتون پسر میشه.

اگر براتون مقدوره آی وی اف کنید.برای من سخت بود،توشهر خودم ای وی اف نمیکردن.همسرم کارش طوریه نمیتونه مدت زیاد شهر دیگه باشه.خودم با عوارضش مشکل داشتم.واسه همین رژیم گرفتم.ولی دیگه هرچی اینور اونور و از این دکتر از اون دکتر شنیده بودم انجام دادم.ولی خب اوایل بارداریم سخت گذشت.استرس جنسیت داشتم.ولی توی آی وی اف دیگه بابت جنسیت خیالتون راحته.