2777
2789
یعنی اینایی سنشون بالا هست همه باید انجام بدن

چون ضریب سن تو ان تی اعداد رو بالا میبره سلفری بهتر و دقیق تر هست

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

انگیزه هیچکاریو ندارم هیچی.جوون ک بودم رفتم ولش کردم کلاس دف میرفتم۶ماه ولش کردم ورزشم میرفتم حوصله ...

لطفا بخاطر خودتون فکر  خونه نشینی رو نکنید

مسأله ازدواج نیست

مهم‌روح و روان و جسم شماست

بعنوان یک انسان به خانم ارزشمند فکر سلامت خودتون باشید 

با اکیپ های طبیعت گردی سفر کنید

ورزش

کارهای هنری

موسسات خیریه

حتما حتما و خواهش میکنم ازتون شرکت کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم یعنی من که الان ۳۸سالمه باید انجام بدم واقعا هزینه ها زیاده بخدا خسته شدیم

لازم نیست منم سی و هشت بچه دوم رو به دنیا اوردم الان یه سال و سه ماهشه خداروشکر

تازه بعضی وقتا به سرم میزنه به سومی هم فک میکنم

بیشتر به خاطر دخترم که خواهر داشته باشه

لازم نیست منم سی و هشت بچه دوم رو به دنیا اوردم الان یه سال و سه ماهشه خداروشکرتازه بعضی وقتا به سرم ...

عزیزم خدا حفظ کنه بچه هاتو من الان سومی خداخواسته باردارم افسرده شدم فکر میکنم سه تا بچه داشتن خیلی سخته من که احساس میکنم دیگه توان ندارم از اول این مراحلو طی کنم بارداری. سزارین. بی خوابی.  بچه داری خیلی فکرشم برام سخته

ممنون عزیزم یعنی من که الان ۳۸سالمه باید انجام بدم واقعا هزینه ها زیاده بخدا خسته شدیم

باید دکترتون تشخیص بده 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیزم خدا حفظ کنه بچه هاتو من الان سومی خداخواسته باردارم افسرده شدم فکر میکنم سه تا بچه داشتن خیلی ...

خدا توانش رو میده عزیزم به نظر من هر بچه ای با خودش شور و شعف و رزق و روزی میاره انرژی خونه و خانواده رو می بره بالا