2777
2789

۴۲۰۰منطقه ۳ تجربی ):

فقط رشته های روزانه میتونم برم ):

تعهدی هم کسی رو ندارم ضامنم شه ):

❤️🪴اَللّهُمَّ عَجِّل لِولیکَ الفَرَج🪴❤️ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿🤠🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیزیو تهران رو هوا میاری

داروسازی منطقه سه هم بزن... ببین اگر میتونی پردیسشو بزن حتمااا میاری...پولشو باور کن درمیاری بعدش... مشاور میشی تهش میری یه موسسه کار میکنی

ولی دارو پردیس نزنی خیلی حیفع

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

ببین یه کاریش میکنن اگر ضامن اینا نداشته باشی.البته نمیدونم دقیق.ولی من جات بودم پزشکی تعهدی رو اول ...

تو اینترنت نوشته میتونی سند ملک بزاری 

ولی متأسفانه پدرم فکر نکنم برام ارزش قائل شه سند بزارع 

❤️🪴اَللّهُمَّ عَجِّل لِولیکَ الفَرَج🪴❤️ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿🤠🤍

رتبت خیلی خوبه خودت خوندی یا مشاور داشتی

مشاور نداشتم (:

تو اینترنت نوشته میتونی سند ملک بزاری ولی متأسفانه پدرم فکر نکنم برام ارزش قائل شه سند بزارع

ببین برو از یه مشاور دقیق شرایط تعهدی رو بپرس.

الکی الکی از دستش نده پزشکی رو 

ولی جدا از اون فیزیو و پرستاری میتونی بیاری.

پرستاری دانشگاه های تیپ ۱ میشه احتمال زیاد

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

فیزیو تهران رو هوا میاریداروسازی منطقه سه هم بزن... ببین اگر میتونی پردیسشو بزن حتمااا میاری...پولشو ...

تو سایتا که نگاه میکنم میگن روزانه نمیاری (:

اگه میشد روزانه بیاری خوب بود 

آبجی شهریه‌پرداز سالی ۲۰۰ میلیونه امسال فکر نکنم با مشاور کنکور شدن بتونم دربیارم

چجوری خوندی پس؟ سخته بدون مشاور افرین واقعا مرورات اینا چطوری بود

آزمون قلمچی رو دانلود میکردم تو خونه میزدم

بعد هر دو هفته بیار درسایی که خوندم رو دوره میکردم 

طبق برنامه قلمچی پیش میرفتم

تو سایتا که نگاه میکنم میگن روزانه نمیاری (:اگه میشد روزانه بیاری خوب بود آبجی شهریه‌پرداز سالی ۲۰۰ ...

ببر پیش مشاور خوب بگو برات مثلا داروسازی دزفول و شهرکرد و.. بزنه اگر داره به احتمال زیاد میاری 

سالی ۲۰۰ تومن هم اگر ماهی ۲۰ تومن دربیاری حله

مثلا برو با موسسه سیب ترش صحبت کن..یادمه میگفتن کسایی که پردیس قبول شدن بیان توی اکیپ مشاوره ما تا هزینه پردیسشون حداقل دربیاد

فرق بین فیزیو و دارو خیلی هست...لطفا درست تصمیم بگیر

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

فیلم و اینام میدیدی؟ پایت چطور بود؟

نه خودم درسنامه رو میخوندم (:

پایم متوسط بود مدرسه‌م دولتی بود مدیر مجبورمون کرد سال کنکور مدرسه بریم ):

نه خودم درسنامه رو میخوندم (:پایم متوسط بود مدرسه‌م دولتی بود مدیر مجبورمون کرد سال کنکور مدرسه بریم ...

خیلی خوب پیش رفتی رتبتم عالیه 

پزشکی ازاد و پزشکی شهرستان تیپ3 میاری 

اگ پزشکی هم نخواستی فیزیو بزن راحت قبولی 

سال اولت بود؟