2777
2789
عنوان

نمیدونم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 54 پست
من که نمیدونم برای ۴۰۴ چجوری خوندی اینو جواب بده بگم داره با نهفیلم دیدی یا درسنامه خوندی؟روزی چند س ...

خیلی کم خوندم فقط فرمول بیست و ماجرای من و درسام و میخوندم کلا از سطحم خیلی ضعیفه من میدونم بخونم قبول میشم 

از لحاظ سنی میگم فایده داره یا نه 

🎻 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کم خوندم فقط فرمول بیست و ماجرای من و درسام و میخوندم کلا از سطحم خیلی ضعیفه من میدونم بخونم قب ...

برا نهایی فیلم درسی ببین 

شیمی فراهانی ببین و جزوشو کامل مسلط شو دیگه نیازی به بقیه کتابای کمک درسی نیست 

برای ادبیات این کارو کن :

جزوه ولی مسعودی + فیلم دستور جعفری +وارد کردن دستور هر درس که جعفری توضیح میده در جزوه مسعودی (دستور هارو مسعودی نوشته ولی خب جعفری کامل تر و جزئی تر  میگه)(ارایه و معنی و مفهوم نیازی نیست بنویسی خود جزوه داره)

روان خوانی ها هم موضوع کلی شونو بدون درمورد چیه (چون امسال یک سوال از روان خوانی اومد باید موضوع رو میدونستی تا بتونی جواب بدی)

برا نهایی فیلم درسی ببین شیمی فراهانی ببین و جزوشو کامل مسلط شو دیگه نیازی به بقیه کتابای کمک درسی ن ...

مرسی عزیزم 

خودت چیکار کردی چی قبول میشی؟البته اگه دوست داری بگو

🎻 
مرسی عزیزم خودت چیکار کردی چی قبول میشی؟البته اگه دوست داری بگو

من کنکور ترازم ۶۵۱۵ 

نمراتم هم اگه ۸ هزار بده پرستاری ازاد میرم 

فیزیک و شیمی ۱۹

فارسی و دینی و ریاضی ۱۸.۷۵

عربی ۱۸

زیست ۱۶.۵

زبان ۱۵.۷۵

هویت ۱۲.۷۵

سلامت ۱۰.۲۵

نمیدونم ...چه مهارتی باد بگیرم در کنار دانشگاه به نظرت

نمیدونم به چی علاقه داری؟ عکاسی، خیاطی، زبان، برنامه نویسی، ....

زندگی یه جریانه، یه سفر، روی چیزی گیر نکن، بگذر تا زندگی بگذره. یه مسیره که به خدا برسی