2777
2789

سلام.

سوالم دارم. لطفا اگر این همراه بانک رو دارین ، راهنمایی بفرمایید 

از کارت شوهرم،ماه قبل 2میلیون انتقال دادم به کارت خودم .

و من قراره اول مهر ، این 2تومن رو پَسِش بدم!

الان سوالم اینه ایا توی همراه بانک ملی(بام)، میشه سوابق انتقال پول رو دید؟!

کدوم قسمتشه؟

آره نوشته صورتحساب 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا چند وقت قبل رو نشون میده؟6ماه قبل؟یکسال قبل؟چجوریه؟

نمی‌دونم تا چند وقت نشون میده

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...
مثلا الان که سال۱۴۰۴هستیم،توی اون هم اه بانک ملی(بام), امکان انتخاب تاریخ هست؟مثلا بخواهیم مال سال۱۴ ...

فکر. کنم صورتحساب دانلود کنی میشه 

فکر. کنم صورتحساب دانلود کنی میشه

ببخشید که سوال زیاد میپرسم!!

دانلود صورتحساب رو بزنی،

شماره کارتی که بهش انتقال دادیم(شماره کارت مقصد) رو کامل نمایش میده؟!

یا فقط مینویسه انتقال از کارت-شتاب +مبلغ انتقال داده شده+روز و تاریخ رو میاره؟!

ببخشید که سوال زیاد میپرسم!!دانلود صورتحساب رو بزنی،شماره کارتی که بهش انتقال دادیم(شماره کارت مقصد) ...

عزیزم من انجام ندادم نمی‌دونم دقیق 

فقط دیدم هست