2777
2789
اگه مشکل نازایی داشته باشیم با تایید دکتر در کنارش تعیین جنسیتم بخوایم چی

تعیین جنسیت اصلا بیمه نمیده فقط نازایی 

اونم دکتر خودش تایید کنه 

حالا بازم بپرس ولی مطمئنم 

برای نازایی تعیین انجام نمیدن چون میگن احتمالش خیلی پایین تر میاد میگم دیگه خصوصی بخوای بری و تعیین ...

یعنی الان پلی کستیک هستم من همسرم کمی ضعیف این میشه مشکل نازایی ما درسته؟

یعنی هر جنینی خودشون بخان میزارن نمیشه مثلا بگیم حتما دختر یا حتما پسر بزار یا این تیکه تعیین جنسیت رو آزاد حساب کنیم 

من مامان میشم ☺️💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمه تکمیلی ما نوشته ۶۰ ملیون از هزینه ها رو تقبل میکنه ینی بعدش میده یا همونموقع

باید از بیمه بری بپرسی 

هرکدوم فرق داره 

اگه بری بیمارستان طرف قرارداد خودشون شاید دیگه پول نگیرن 

یعنی الان پلی کستیک هستم من همسرم کمی ضعیف این میشه مشکل نازایی ما درسته؟یعنی هر جنینی خودشون بخان م ...

همه بیمارستان ها تعیین جنسیت نداره چون آزمایشگاه مخصوص می‌خواد ‌اونم هزینه اش جداست بیشتر تهران یا شهرهای بزرگ دارند  

اول میبینن کلا چند تا جنین تشکیل شده ؟ 

بعدش تعیین بخوای می فرستن آزمایشگاه جدا هزینه جدا 

یعنی الان پلی کستیک هستم من همسرم کمی ضعیف این میشه مشکل نازایی ما درسته؟یعنی هر جنینی خودشون بخان م ...

دکتر باید بگه مشکل نازایی دارید و اون ارجاع بده برای ای وی اف 

بازم باید با دکترت مشورت کنید