2777
2789
عنوان

بچه آوردن از پرورشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 64 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خودت نمیاری ؟

چه مشکلی داری با بارداری خودت ؟

شاید بخواد بچه خودشو بزرگ کنه از خون خودش

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

خوب اگه چنین نظری داشتید باید ازاول باهاش درمیون می‌ذاشتی طبیعیه که بیشتر افراد دوست دارن بچه ی خودشونو بزرگ کنن و البته بعضیا رو تو تلویزیون دیدم هم خودشون بچه داشتن هم بچه از پرورشگاه آوردن و دارن بزرگش می‌کنن ولی خوب اینکه بتونی خیلی خوب رفتار کنی که بینشون فرقی نذاری خیلی کار سختیه 

بچه آوردن به این راحتیا نیست،انقدر گیر میدند و اذیت میکنند که آدم پشیمون میشه،بعدشم بچه دختر رو اصلا نمیدند یا خیییییییییلی سخت میدند ،بچه پسر هم بیاری فردا روز نامحرمه باهات،باهاش راحت نیستی....یه کم فکر کن و بعد تصمیم بگیر....

از طرفی شوهرت هم حق داره،نظر اونم مهمه....

شوخیت گرفته ؟؟؟بچه خودت با بچه مردم فرقی نداره؟؟

نه اگه دوسش داشته باشی فرقی نمی کنه مگه شوهر من کسی به بچه ای داره که نه ماه تو شکم من بوده ولی چون فقط به خودش گفته از ژن منه بچه اونه درحالی که اگر یه بچه دیگه همون جوری بهش بدی بچه اون نیست اینا بهونه است کسی که عشق بچه داره و پدری بخواد کنه فرقی نداره که از رابطه با زنت درست شده باشه یا نه 

به نظرم تو از اونور بوم افتادی 

نگهداری از بچه های بی سرپرست خداپسندانه است ولی هر آدمی حق داره که بچه خودشو داشته باشه 

برو دوتا تاپیک اونورتر ببین خانمه چقدر ناراحته که شوهرش وازکتومی کرده... 

وقتی ازدواج میکنین پس باید به بعدشم فکر کنین... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊