2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد لباسای خواهرزاده و برادر زاده رو بیاره برای بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 2221 بازدید | 150 پست
من انقد اعصابم خورده برم اونجا مطمعنم نمیتونم آروم حرف بزنم یا چیزی میگم بدتر میشه

صبر کن آروم بشی بعد برو. حرفاتو آماده کن و زیادم نمون.

چیزی نگی فکر میکنه بازیه باز یه حرکت دیگه میزنه یه بار شرمندش کن و بترسونش

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
انتقال بیماری از البسه‌ی تمیز و ضد عفونی شده هم اولین باره باهاش آشنا شدیم! مثلاً طرف یکسال پیش یک ب ...

بخاطر همین همدلی و فرهنگ غنی بود که همه شپش و گال و کچلی و 

کلی بیماری داشتن 

حالا از توهم پیاده شو و وارد دنیای واقعی شو 

🥰                 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه چرا خودت رو زدی؟! خودت و بچه ات الان بیشتر از هر زمانی به آرامش نیاز دارید. تو باید بیشتر از همه به فکر آرامش بچه ات باشی.

با آرامش کار خودت رو میکردی. حتی لازم نبود به همسرت بگی، اگه ناراحت شده بودی، فرداش می بردی پسشون میدادی.

تغییر زمانه هم یکی از بهانه‌‌های بعضی برای اعمال ناشایست و بی‌خودشونه!اگر چیزهای خوبی در گذشته داشتی ...

آقا برو اصلا تو تاپیک من پست نذار

من اعصابم خورده 

ی چیزی میگم که درست نیست 

اصلا حوصله حرفهای بی زعم خودت منطقی ندارم

هر آدمی حساسیت خودش رو داره خط قرمز خودش رو داره

کار اونا زشته وقتی یک چیزی میگم محترمانه میگی دوست ندارم بازم کار خودشون میکنن 

حالا هر نیتی باشه تو هر دوره زمونه ای باشه

تغییر زمانه هم یکی از بهانه‌‌های بعضی برای اعمال ناشایست و بی‌خودشونه!اگر چیزهای خوبی در گذشته داشتی ...

یاد بگیریم به افکار و سلایق همدیگه احترام بذاریم وقتی اسی دوست نداره  لباس کهنه  تن بچش کنه مادرشوهرش نباید سرتق بازی دراره  درضمن شما به فکر  اعمال خودت باش نمیخواد اعمال دیگران رو بازنگری کنی

آخه چرا خودت رو زدی؟! خودت و بچه ات الان بیشتر از هر زمانی به آرامش نیاز دارید. تو باید بیشتر از همه ...

من از بی شوهرم لج می‌کنه منطقی میگم عزیزم من زشته به تن بچه اولم ون لباس کهنه بقیه بپوشانیم 

مادرت باید بگه من برای نوم لباس نو میخرم اصلا نمره نباید اینطور کاری کنه برو بده پس خودت ب مادرت بگو 

میگه نه مادرم من منظوری نداره تو همش دنبال حرف در اوردنی 

منم از دستش عصبی شدم

هرچی‌بی پول تر ادایی تر تو یه کشور بی آب و برق زیادی ادا درمیاریم🥴😅

عزیزم بنظرم ادا نیست 

ربطی به پولی هم نداره 

اسی میگه دوست ندارم لباس کهنه تن بچم کنم 

چ ربطی به اذا داره

شما آقا هستی متوجه این حساسیت و نکته سنجی ها و مسائل زنانه نمی شید !میشه بیشتر از این روی مواضعتون ت ...

نه جنسیت من معلومه و نه جنسیت سایرین.

بدون هویت‌سنجی تو محیط مجازی  مشغول تبادل نظر هستیم.

اگر جایی از صحبتم ایراد داره، می‌تونید با دلیل ردش کنید.

زن‌ها و مردها و اصلا فرد فرد انسان‌ها با هم متفاوتند و تنها راهی که برای ارتباط برقرار کردن و تغییر دیدگاه‌های نادرست داریم استفاده از زبان و سعی در توضیح و اقناعه.

صبر کن آروم بشی بعد برو. حرفاتو آماده کن و زیادم نمون.چیزی نگی فکر میکنه بازیه باز یه حرکت دیگه میزن ...

من اصلا آروم نمیشم 

خیلی ناراحتم 

خیلی برای بچم ناراحتم 

برای بچه جاریم لباس نو خریدن

برای بچه من کهنه 

ی غمی تو دلمه ک فقط خدا میدونه

من از بی شوهرم لج می‌کنه منطقی میگم عزیزم من زشته به تن بچه اولم ون لباس کهنه بقیه بپوشانیم مادرت با ...

الان خوبی عزیزم؟ عصبانیتت بهتر شده؟

جات رو عوض کن، یه کم آب خنک بنوش، نفس عمیق بکش. خودت رو آروم کن فعلا این مهمترین کاره برای خودت و بچه ات.

ببین یه اتفاقی افتاده، شما از یه زاویه میبینی، همسرت از یه زاویه ی دیگه، مادر همسرت از زاویه ی دیگه.

اختلاف فکر طبیعیه که احتمالا بعدش هم بحث بین افراد پیش بیاد ولی شما میتونی مدیریت کنی.

مسئله رو از بالا نگاه کن و مدیریتش کن.

من اصلا آروم نمیشم خیلی ناراحتم خیلی برای بچم ناراحتم برای بچه جاریم لباس نو خریدنبرای بچه من کهنه ی ...

عزیزم کاملا درکت میکنم فردا برو لباسارو پس بده و بگو که بچه من کهنه پوش بچه جاری نیست فردا هم به بچم سرکوفت بزنن که با لباس کهنه های بچه من بزرگ شدی

آقا برو اصلا تو تاپیک من پست نذارمن اعصابم خورده ی چیزی میگم که درست نیست اصلا حوصله حرفهای بی زعم خ ...

به نظرم تو هر زمینه‌ای آدم باید سعی کنه اول راه درست رو پیدا کنه و بعد حتی اگر بر خلاف رغبت درونی‌شه انجامش بده.

ضمنا من به هیچ عنوان  قصد ناراحت کردن شما و دیگری  رو نداشتم.

عزیزم کاملا درکت میکنم فردا برو لباسارو پس بده و بگو که بچه من کهنه پوش بچه جاری نیست فردا هم به بچم ...

من همین امشب میرم بخدا 

اصلا برای من امشب صبح نمیشه

الان لباسا بار کردم 

بخدا دو تا شلوارا از ادرار زرد شده 

بقران باورم نمیشه 

اصلا نمیدونم چ فکری پیش خودشون کردن

قلبم داره آتیش میگره فقط

من اصلا آروم نمیشم خیلی ناراحتم خیلی برای بچم ناراحتم برای بچه جاریم لباس نو خریدنبرای بچه من کهنه ی ...

بیخیال مگه ارزش بچه تو رو اونا تعیین میکنن. جاری کیه

هرچی دوست داری برای بچت بخر و به فکر پیشرفت و موفقیتش باش. سی سال پیش که خانواده ها تو هم بودن از یه سنی به بعد سال به سال مادربزرگ رو نمیدیدیم چه برسه به زن عمو... کجای زندگی خودت و بچتن که اینقدر حرص میخوری.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.