2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد لباسای خواهرزاده و برادر زاده رو بیاره برای بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 5598 بازدید | 192 پست
من فقط می‌خوام همش از پشت در پرت کنم تو حیاط قبلا ی بار گفت لباس بچه ها هست لباس نخرمستقیم گفتم لباس ...

دقیقا عین مادر شوهذ منه هرچی اشغال داره میده میگم نمیخوام وقتی شوهرمو تنها میبینه میده دستش بیاره 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

من اصلا آروم نمیشم خیلی ناراحتم خیلی برای بچم ناراحتم برای بچه جاریم لباس نو خریدنبرای بچه من کهنه ی ...

من خودم تا چند سال پیش خیلی شدید ناراحت میشدم، بعد زیاد به حال خودم فکر کردم؛ الان همیشه با خودم میگم اگه من گناه نکردم پس ناراحت نمیشم. آدمی باید ناراحت شه که گناه کرده و دیگران رو آزار داده.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابا خب میل خودته نپوشون

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

شاید با نیت خوب داده گفته اینا نو موندن حیفه بدیم به فلانی 

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.

ببر پس بده شاید ولی نیت بدی ندارن بعضی خانواده ها لباس بچه هاشون رو تو فامیل نزدیک به هم میدن و اصلا بد نمیدونن

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو

دوتا خواهرشوهرا و جاری منم همینن ،یعنی یه دست لباس رو تن بچه هاشون ب نوبت میکنن میدن نفر بعدی ،الان خواهرشوهرم بعد دوتا پسر یه دختر اورده لباسای دختر جاریمو تنش میکنه😷😷

اگه رابطه خوبی دارید چه اشکالی داره شاید نیتشون خیرهمنم صندلی ماشین میخواستم از خواهرشوهرم گرفتم

قضیه صندلی ماشین فرق داره 

من بچه اولم با کلی ذوق با حقوق خودم 

کلی لباس نو خریدم

حالا پیرزن برداشته برای من لباس کثیف نوه هایش فرستاده

از کثیفی بعضیاش زرد شده

بچه من کهنه پوشه کسی نیست

خیلی شلوغش نکن الان عصبی شدی تصمیم نگیر اروم شدی با زبون خوش بگو بابت لباسا ممنون دادم به نیازمند که میشناختمشون

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان