2777
2789
عنوان

آیا با این پسر میمونین⁉️

102 بازدید | 19 پست

وقتی سر هر مسئله ای میشه زود عصبی میشه یکم کله شقه و حساسه

البهه من وقتای اول میتونستم محبت کنم و خودمو کنترل کنم و نازش کنم ولی وقتی می بینم هر دفعه یه مسئله ای پیش بیاد باید رعایت و محبت کنم دیگه حوصله ام سر رفته

ببخشید اینو‌ میگم ازم رابطه میخواد و هرچی میگم من قبل ازدواج موافق رابطه نیستم قبول نمیکنه

پسره از بقیه لحاظ خوبه

چیکار می کنین؟ می مونین تو همچین رابطه ای حفظش می کنین یا نه؟

کسی که تورا رَنجانده خواهد رنجید در حین شادی در حین امید؛🤍🌱

نه نه نه ،

چیکار کنم به هم بزنم رابطه رو؟

آخه یکم کله شقه حتی وقتی میخام‌ کات کنم به زور نگهم میداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیمونم 

رابطه؟اصلا و ابدا 

به قول خودت عصبی یه 

کارشو کرد بعد سر ی چیز بیخود ولت کرد رفت چی

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

نه نمیمونم رابطه؟اصلا و ابدا به قول خودت عصبی یه کارشو کرد بعد سر ی چیز بیخود ولت کرد رفت چی

آخه از همون اول گفت من قصدم ازدواجه و برای ایندم میخوامت

ولی من اصلا دوس ندارم رابطه داشته باشم شاید اینجوری گفته من شل کنم

آخه از همون اول گفت من قصدم ازدواجه و برای ایندم میخوامتولی من اصلا دوس ندارم رابطه داشته باشم شاید ...

همه شووون همینو میگن 

بگو قصدت ازدواجه بیا خاستگاریم 

هزارتااا بهونه اگر نیاورد

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

همه شووون همینو میگن بگو قصدت ازدواجه بیا خاستگاریم هزارتااا بهونه اگر نیاورد

میگه ۲سال صبر کن خونه ماشین بگیرم بیام

گفتم ما که الان نمیخایم بریم زیر یه سقف بلاخره یه مدت باید عقد بمونیم 

واقعا نمیتونم درکش کنم😑

میگه ۲سال صبر کن خونه ماشین بگیرم بیامگفتم ما که الان نمیخایم بریم زیر یه سقف بلاخره یه مدت باید عقد ...

۲ سال دیگه معلوم نیست این آدم چی بشه 

گول حرفاشو نخور تو وسیله نیستی 

و مجبورم نیستی تحمل کنی 

۲ سال دیگه معلوم نیست این آدم چی بشه گول حرفاشو نخور تو وسیله نیستی و مجبورم نیستی تحمل کنی

چندبار میخواستم کات کنم به زور نگهم داشته نمیزاره برم میگه دوست دارم🥲

چیکار کنم چجوری ب همش بزنم مشکلم فقط رابطس

چیکار کنم به هم بزنم رابطه رو؟آخه یکم کله شقه حتی وقتی میخام‌ کات کنم به زور نگهم میداره

ببین پسری که قبل ازدواج رابطه بخواد و بنداز دور ، بعد می گی الان عصبییه ، بعدا چطورییع ، قشنگ بهم بزن ، تا خودت نخوای نمیاد طرفت

ببین پسری که قبل ازدواج رابطه بخواد و بنداز دور ، بعد می گی الان عصبییه ، بعدا چطورییع ، قشنگ بهم بز ...

بخدا چندبار خواستم کات کنم به زور نگهم داشته میگه دوست دارم صبر کن وضعم درست شه بیام خواستگاریت

مشکل من رابطه قبل ازدواج و اخلاقشه