2777
2789
عنوان

اگه می تونی کمک کنید بابام گفت

109 بازدید | 13 پست

می‌خوام برم دادگاه مامانت طلاق بدم شما رو بردارم از این کشور برم 

یه هفته پیش رفته بودیم شمال که مامانبزرگمم پشیمون بود من گریه کردم اعصابش خورد شد به بابام گفت خسیسی دختر من به شهر میخواست من غلط کردم دادمش به تو موهاش سفید شده پیرس کردی و دختر من حیف شد عروسی هیچکدوم از بچه هات نمیام خدا تو خانوادت لعنت کنه اومدین دختر من بردین الانم قهر کردن به بابام گفتم نمیشه آشتی کنید گفت آنقدر بهم توهین کردن اذیتم کردن که دیگه حالم از خودم بهم میخوره میگم تو چقدر احمقی که نشستی اذیتت کنم 

میشه کمک کنید بگید چکار کنم ممنون

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم خودتو درگیر اونا نکن و دخالت نکن سخته میدونم ولی هیچ ربطی به تو نداره و در جایگاهی نیستی ...

هیچ ربطی به من نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اما تقصیر منه پس باید درستش کنم به هر قیمتی

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

معلوم که نه! بری پیش بهترین روانشناس ام همینو بهت میگه نباید دخالت کنی بخوان طلاق بگیرن یا نگیرن

اما این بار تقصیر منه

هیچ کاری نکن. فقط سکوت کن تو خونه.برو تراپی اثرات منفی این جو خونوادگی رو ازت پاک کنن ؛اوضاع خیلی خی ...

نمی تونم سکوت کنم داداشمم اسیب می بینه اونم به خاطر من نمیدونی که دلم میخواد خودم بکشم

اصلا مقصر شما نیستید ولی از بابات بخواه با مامانت برن پیش مشاور

یه بار دست هر دوست گرفتم به زور کشور کشون بردمشون تظاهر کردن تشتی کردن برا این که من سکوت کنم خیلی مقاومت می‌کنن برا رفتن پیش مشاور 

نمی تونم سکوت کنم داداشمم اسیب می بینه اونم به خاطر من نمیدونی که دلم میخواد خودم بکشم

داداشتو از وضعیت دور کن نذار دعواهارو ببینه. تو بقل خودت نگهش دار تا دعوا آروم‌ شه. و هر وقت بحثی شد ببرش تو اتاق درو ببند تا وقتی دعوا تموم شه. با داداشت سر چیزای دیگه بحث کن مثلا کارتون هایی که دیدین‌ ، کارایی که دوس دارید انجام بدید و .... .

داداشتو از وضعیت دور کن نذار دعواهارو ببینه. تو بقل خودت نگهش دار تا دعوا آروم‌ شه. و هر وقت بحثی شد ...

ای کاش دعوا کنن باهم حرف نمی زنن بابام هی میگه طلاق اونم جلو بچه

ای کاش دعوا کنن باهم حرف نمی زنن بابام هی میگه طلاق اونم جلو بچه

به بابات بگو به جای اینکه اینقد جلوی ما حرفشو بزنی، به حرفت عمل کن. میخوای طلاق بدی بده چقدر میگی. نمی خوای طلاق بدی نده. این موضوع بین شماست به ما ربطی نداره و ما خسته شدیم. اینارو بگو و دست داداشتو بگیر برید تو اتاق. چن بار این کارو بکنی دیگه جلوی شما نمیگه. خودتو بکش کنار و با داداشت با هم برید جلسات تراپی.