2777
2789

سلام ، آقای مهربان من پناه بی پناهانه، هر کی ضعیف تر و دلشکسته تر باشه آقا بهتر میخردش ، من خودم هر وقت با آقا کار داشته باشم قبل سفر مشهد میشینم و برای آقا نامه می‌نویسم بعد که رفتم میندازم داخل پنجره فولاد، داخل ضریحم خوبه اما اونجا ازدحامه نمیشه ، قربونش برم همیشه جواب نامه هامو میده، امتحان کنید آقا خیلی آقاست ❤️‍🩹🥺

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و منی که دعوت نمیشم زیارت چه کنم ؟؟

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

خداکنه بطلبه😞

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.

علت نرفتنت چیه

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

فکر کردم راه طلبیده شدن رو گفتی

راه طلبیده شدن اینه که بشینی هر روز و هنوز با آقا حرف بزنی ، الان دکه دارم می‌نویسم بغضم گرفته، انقدر قشنگ می‌شنوه حرفاتو ، خودش سفرتو جور میکنه، تونستی هر روزم 100 تا صلوات هدیه بده به اقا، آقا جبران می‌کنه برات

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

با آقا حرف بزن ، بعد از نماز یه سلام بده به آقا ، بگو آقا جون بطلب بیام ، از ته دل بخواه از آقا 

ماجرای پنجره فولاد چیه؟

بیشتر برای شفای مریض هاست ولی امام رضا هر گوشه گوشه صحن و سراش حضور داره❤️‍🩹

با آقا حرف بزن ، بعد از نماز یه سلام بده به آقا ، بگو آقا جون بطلب بیام ، از ته دل بخواه از آقا

بارها گفتم من به کنار

بچه هام رو بطلب گناه دارن 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

بارها گفتم من به کناربچه هام رو بطلب گناه دارن

آقا مهربونه ، فکر همه هست ، به بچه هات بگو‌دعا کنن، آقا انقدررر مهربونه ، بعد از خدا مهربان تزینه، رئوفه ❤️‍🩹

آقا مهربونه ، فکر همه هست ، به بچه هات بگو‌دعا کنن، آقا انقدررر مهربونه ، بعد از خدا مهربان تزینه، ر ...

استاتر تو رو خدا هر وقت رفتی حرم برا منم نامه بنویس بنداز حرم

تو رو خدا بنویس انشالله به اسم کاربریم همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و پول جراحیمو خدا برام برسونه 😭 

تو رو خدا بنویس انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله 😭