2777
2789

بچه ها به نیت امام زمان قضیه رو میگم بهتون که مطمئنم تو زندگی به کار ببرین تاثیر خیلی زیادی ت رسیدن به خواسته هاتون داره اگه انجام دادین و رسیدین به خواسته هاتون برام دعا کنین خیلی پست بعدی میذارم حتما بخونین یکم طول میکشه بنویسم صبور باشین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینین دوستان یه مسئله مهم تو رسیدن به خواسته هاتون درسته ختم دعاها حتما خیلی خیلی خوب و موثر هستن اما یه نکته خیلی مهم داره که من به لطف خدا متوجهش شدم چون برا خودمم پیش اومده اینکه "

هر چقدر در خوشحال کردن مخلوقات بیشتر تلاش کنین به همون اندازه سرعت رسیدن به حاجاتتون به طرز عجیبی بالا میره مثلا خود من سر قضیه ای به لطف خدا به یکی از دوستانم کمک کردم کارش راه افتاد بالافاصله برام یه کار خوب جایی که دوست داشتم جور شد این شاد کردنه دیگران و گره باز کردن کار دیگران به شدت سرعت میده و یه سری مسائل دیکه هست که اونها هم به همین شکل اگه بخواید براتون بگم 

ببینین دوستان یه مسئله مهم تو رسیدن به خواسته هاتون درسته ختم دعاها حتما خیلی خیلی خوب و موثر هستن ا ...

تا دلت بخواد آدم شاد کردم و تا تونستم کمک کردم چه مادی و چه معنوی ولی نشد

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار بودنم گذاشتم ی صلوات مهمونم میکنی باردار باشم ..دعات میکنم🫠💖

البته زوده واسه گله کردن ولی خب ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار بودنم گذاشتم ی صلوات مهمونم میکنی باردار باشم ..دعات میکنم🫠💖

تا دلت بخواد آدم شاد کردم و تا تونستم کمک کردم چه مادی و چه معنوی ولی نشد

ببین برا اونم جواب هست حتما اون خواسته به ضرورت بوده به همون وسیله ازت دفع شده ببین من خودم یه دوره ای عقد بودم خب کلی سعی می‌کردم کارهایی بکنم که بالاخره خدا راضیه که آثارش بیاد توزندگیم و انگار برعکس میشد و منم همش از همسر سابق در دوران عقد دور میشدم و همش اختلاف پیش میومد جور نمیشد هیچی منم میگفتم ای بابا چرا اینطوری میشد تا اینکه جدا شدیم و من کلی ناراحت ولی بعدش فهمیدم یعنی خدا بهم نشون داد که رفتن زیر یه سقف با اون آدم چه فاجعه ای بود برا همین میگم این مسائل هم هست و حالا نکات دیگه ام داره بخوای میگم

ببین برا اونم جواب هست حتما اون خواسته به ضرورت بوده به همون وسیله ازت دفع شده ببین من خودم یه دوره ...

خب من بجه میخوام یعنی با بچه دار شدن من قراره چه اتفاقی بیوفته؟فوقش اینکه سر زا میمیرم دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب من بجه میخوام یعنی با بچه دار شدن من قراره چه اتفاقی بیوفته؟فوقش اینکه سر زا میمیرم دیگه

از خدای مهربان میخوام خودش خیلی زود دامانتون سبز کنه ۳ چهار تا بچه ی ناز و صالح نصیبتون کنه 

متوسل شو به امام زمان مثلا هر هفته جمعه ها برا بچه های بس سرپرست یا تو بهزیستی کادو هدیه یا نذری چیزی ببر به نام امام زمان و دلشون رو شاد کن و هر روز با افکار مثبت تشکر کن از خدا  و از امام زمان بخواه برات دعا کنه خییلی مجریه توسل به امام زمان .آن شاالله خیلی زود بیای بگی که حاجت روا شدم 🤲🤲🤲

و بعد اینکه میدونی 

خیلیا هستن بعد از مثلا ۷ یا ۸ سال کمتر یا بیشتر بعد ازدواج بچه دار شدن بعضیام زود حالا حکمت خداست 

ولی آن شاالله خیلی زود خدا چند فرزند صالح و باهوش و زیبا نصیبتون کنه و از شادی پرواز کنی بابت داشتن بچه های به اون خوبی 

از خدای مهربان میخوام خودش خیلی زود دامانتون سبز کنه ۳ چهار تا بچه ی ناز و صالح نصیبتون کنه متوسل شو ...

ان شالله ممنونم عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40