2777
2789

بنظرم ابی تیره یه جور دیگه با کلاسه

با ژیپسوفیلا سفید و کاغذ دورشم سفید اصا اوففف🤌🏻

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

ابی روشن

♱㊗️🔱‌-حَـسـبـے‌لله-  بال‌ه‍‌‌ای‌ ک‍‌‌س‍‌ی‌ را‌ ش‍‌ک‍‌‌س‍‌ت‍‌ی‌ ک‍‌‌ه‌ ت‍‌م‍‌ام‌ راه‌ را‌ ب‍‌رای‌ ی‍‌ک‌ ل‍‌‌ح‍‌ظه‌ دی‍‌دن‍‌ت‌ پ‍‌رپ‍‌ر‌ م‍‌ی‍‌زد🕊️  [ 𝐊𝐮𝐫𝐝 ]  جوری رفتار میکنی باهام انگار من ننتو کردم.ツ  امًا اگر در نبودت اگر مرا دار زدند ، بر چوبه ی دار منتظرت میمانم.  𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗶𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗻𝘁 𝗮𝗻𝘆𝗺𝗼𝗿𝗲.!  ★ فعلا می‌سازم! چه میشه کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی بیرون آورد؟ همین است که هست...  ꔫ 「 گفت چقدر دوسش داشتی؟! گفتم آنقدر که او هر شب بی رحمانه پروانه ها را در قلبم به قتل میرساند و باز من احمق هر دفعه که میدیدمش لبخند میزدم و میگفتم:'کجا بودی؟ پروانه ها دلتنگت بودند!'」

آبی روشن اگه روبانی هست 

اگه طبیعی هست آبی تیره

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روشن

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

اره تیره هم خیلی قشنگه 

تمام نیکی ها و پیروزی هایی که بهت میرسه ای انسان از جانب خداوند است.احساس قشنگ و عالیییی دارم ازین که هر خوبی وارد زندگیم میشه از طرف خداست و خدا برام فرستادتش(: چقدر حس خوبی داره که خدا هست زیادم هست خدا حواسش به منه که برام خیر میفرسته چقدر براش عزیزم که‌ به یادمه!چقدر خوبه هرچقدر نا ممکن از نظر ذهنم باشه بازم بهم میده و فقط باید برم سراغ خودش که بی نهایت دست و دل بازه و رو عقل محدودم حساب نکنم خدا یچیزی فراتر از باورهام بهم میده خدا بی نهایت بخشنده و دست و دل بازه کافیه باورش کنیم خدایی ک من پیاله میگیرم دستم میرم دم خونش خدا پرش کن از آش برام بعد خدا میاد پیاله رومیگیره ی لبخند میزنه میگه بنده جان بازم ک کم باورم کردی بعد از لطف و کرمش میره یک قابلمه آش برام میاره این خداست این عشقه خدایی که قد کیهان دوسم داره .به خودم قول میدم و متعهد میشم قسمت تبادل نظر نرم و تاپیکای دیگرانو نبینم. من اینجارو دوست دارم چون میتونم تاپیک بزنم و چیزای تو ذهنمو درست ذخیره کنم

به نظرم رز با قرمزیش قشنگه. انواع طیف رنگی و نمی پسندم.

دسته گل قرمز دارم اخه 

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

واقعا هیچ رنگی گل رز، به اندازه قرمز زیبا نیست

دارم یه دسته گل قرمز

آبی روشن قشنگ نیست اصلا 

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله