2777
2789
من ۱۷۱ اون ۱۷۰ من کشیده اون چهارشونه و پهن

اع چ‌ جالب با این تفاوت که من ۱۶۹هستم،خیلی بدم‌میاد،البته شوهرم لاغرم هست،اونموقع که ازدواج کردیم قدم اینقدرنبود،کوتاهتربودم شاید اگر الان بود نمیگرفتمش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسر من قدش۱۶۳هست من میمیرم براش اتفاقا همین ویژگیش خاصش کرده عزیزم بشین ب خوبیاش فک کن مطمعنم این موضوع برات کمرنگ میشه 

قدخودمم۱۵۸

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

اسی خب بقیه چیز ها هم در نظر بگیرببین محبن میکنه؟خسیسه؟دوست داره؟اگه دومتر قد داشت و خیانت میکرد خوب ...

ن اوکیه ولی اینکه میگیم همه ۲ مترا خیانت نمیکنن اخه. 

ارررره من بچه بزرگ دارم

خوب پس چرا به فکرایی دامن میزنی که هیچ سودی برای زندگیت ندار 

بنظرم ما آدما ببخشید بعضی وقتا خود آزاری داریم 

میدونیم که فکری بیهودست و کاریش هم نمیشه کرد ولی هی بهش فکر میکنیم و هی خودمون رو آزار میدیم 

یک جایی تو زندگیمون باید به این پذیرش برسیم که هیچ چیزی تو این دنیا کامل نیست شما ممکن بود با یک قد بلند ازدواج میکردی ولی یک مشکل دیگه باهاش داشتی 

آخر این قضیه چیه این هست که هر کس ببینتتون تو دلش بگه اینا بهم نمیان ازین بالاتر هست یا حتی تو روت بگه اصلا شاید واقعا از نطر ظاهری بهم نیاید ولی خوب مگر همه زن و شوهرا همه چیشون بهم میاد؟ 

بین بقیه مردها گم میشه ک اذیت نیستې

ن عزیزگم نمیشه بین بقیه مردا اتفاقا من سرمو میگیرم بالا دستشومیگیرم باهم همجا میریم و ب مردبودنش افتخار میکنم و تاعمر دارم براش جونمم میدم شماهم حتما ی ذره روخودت کار کن ادم وقتی ب یکی بله میگ دیگ نباید چشمش دنبال کسی دیگ باشه ک شما دلت میخاس مث بچه برادرش باشه همسرت دلم براش سوخت فک کن صب تاشب زحمت بکشی برای زندگی اخرشم زنت هیچکدومو نبینه بخاطر سه سانت قد کمتر از خودش

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

قد شوهرت مگه دست خودشه که بلند کنه خودش رو، چطوری می تونی دل شوهرت رو بشکونی، اعتماد بنفس رو نابود می کنی، بنده خدا چاقو زیر گلوت نذاشته بود که موقه عقد، چشم داشتی قشنگ متر می کردی بعد ازدواج می کردی

قد شوهرت مگه دست خودشه که بلند کنه خودش رو، چطوری می تونی دل شوهرت رو بشکونی، اعتماد بنفس رو نابود م ...

👏🏻👏🏻

ببخش گلم ولی خوشی زده زیر دلت 

اینقد رفاه برات فراهم کرده که از بی دردی گیر دادی به قد

دخترخواهرشوهرم ۱۷۰قدشه و شوهرش ۱۶۵باافتخار کنارش راه میره 

واقعا هم عاشقشه 

بنظرم عشق و علاقه مهمه 

اخلاق و نجابت مهمه 

همه همه چیز زو باهم ندارند قدرشو بدون بهت قول میدم یه لحظه محبتش مال کس دیگه بشه دق میکنی همیشه داشتیش و دلتو زده عزیزم

بین بقیه مردها گم میشه ک اذیت نیستې

کسی وقتی میادتوتاپیکت شرکت میکنه میخاد کمکت کنه نیازی ب این همه گستاخی نیست واقعا هروی ب خودم بگی میپذیرم ب همسرم ولی کسی حق نداره تو بگه