2777
2789

من زن و شوهر هم قد یا اینکه زن یکم بلند تر باشه زیاد دیدم برای هیچ کس عجیب نیست چه برسه به مهم این خودتی که داری خودتی اذیت میکنی...الان دیگه خیلی ها زن چند سال از مرد بزرگتره فکرت به نظرم خیلی عجیبه ..ولی خوب اگه از اول برات مهم بود باید درموردش فکر میکردی بعدم یه سانت که چیزی نیست  

من یک عدد تنبل هستم از نوع انسان 🦥تصمیم دارم زندگیمو تغییر بدم از امروز؛۲۵/۰۲/۱۴۰۴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرا خییییلی قد کوتاه شدن 

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

ببین همین داستان نمیزاره من دوسش داشته باشم هر کاری میکنه ب چشم من نمیاد. تهش نگاش میکنم میگم چقد کو ...

عقد کردین ؟

چون روش زوم کردی همش داری با خودت فکر میکنی نظر بقیه چیه 

تهش دو نفر میبینن تو دلشون یا حتی توی روت میگن نمیخورن  بالاتر از این هست؟

آیا همون مردم  از بقیه زندگی تو خبر دارن ازین که تو معیار برای انتخاب چیبود چه چیزای خوبی تو این آدم دیدی کا جواب مثبت دادی

من ۱۶۶ همسرم دو مترو ۴ هرجا بریم جلب توجه میکنه قدش اما من حس بدی ندارم برا ابن همه اختلاف 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بازم که تکرار کردی ای خدا ولی مهم نیست یه حسود به حسودای اطرافم اضافه شد تازه خودم همش ۲ سانت ازش کو ...

چه حسودی بابا توعم🤣

همش ک قد نیس

خودشم بنظرم قد جوری باشه که طرف فقط از پارتنرش یه ۱۰ سانت اینا بلند تر باشه کافیه