2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یچی میگم و میرم از تاپیکت...وقتی عقل کامل نباشه و تو سن کم عشق شوهر باشه آدم نتیجه ش میشه این...خواهر من خیلی قد کوتاس شاید ۱۵۰باشه شوهرش ولی راحت ۱۸۵ می رسوندو خوش تیپ و خوش قیافه تحصیل کرده..اوایل ازدواجشون همه حسودی میکردن ک‌چ بختی گیرش اومده خواهرم...ولی یه روز خوش ندید بدبخت شوهره زن بار مشروب خور اصلنننن افتضاح ..دیگ خودت فکر کن در موردش

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چهار پنج سانت بلندتره ولی کفش یکم پاشنه بپوشم هم قدیم

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

عزیزم‌اینم‌اخلاق نیس‌که‌بگی فرصت‌شناخت نداشتم یا بعدا عوض شد 

قدشو‌مگه‌نمی‌بینی 

من‌خودم‌خواستگار داشتم شرایط عاالی قدش در حدی که می خواستم‌نبود تازه از من بلندتر بودااا‌ولی برام‌مهم بود قد و ردش کردم

با شوهرم هم قدیم ولی اصلا برام مهم نیست چون اخلاق مهمه 

حالا قد داشت ولی بچه ننه بود یا اهل خیانت یا رفیق باز و معتاد خوب بود ؟

عقل که نباشد جان در عذاب است والاع 

بچسب به زندگیت فکرت پیش تربیت سالم بچت و خوشبختیت باشه 

اخر عمرت چیزی که برا تو و شوهرت مهم میسه خوشبختی و سلامت روان دخترته نه چند سانت قد که هر سال با اب شدن استخونات کمتر میشه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵