2777
2789
عنوان

خونه ی جدید و زندگی جدیدم بعد طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1838 بازدید | 85 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مواطب باش عزیزم خواهر رفیقم 7سال با عشقش زندگی کرد اولاش خیلی خوب بود یعنی رویایی بودن ولی اخرا دیگه ...

عزیزم من اینقدر دارم که همین الان زندگی خوبی برا خودم جور کنم ولی این پسر وقتی از لحاظ مالی مهریه و کاری و شغلی حمایتم میکنه حتی اگه برع من ضرر نکردم اونقدر زیبا و جذاب هستم که ثانیه ای حاضر نیست رهام کنه در آخر من اونقدر خودمو قوی می‌کنم که حتی اگه برع من درصدی آسیب نبینم من وقتی دیدم قرار داد خونه بنامم زد و تعهد داد بابت مخارج و مهریمو هر ماه پرداخت میکنه قبولش کردم هر وقتم خواست بره برع  ❤️

این عشقارو چجوری زودی پیدا میکنید نکنه مهره مار دارین🤔

این عشق نیس😂😂داره تیغ میزنه

پسره هم استفادشو میکنه

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.
عزیزم من اینقدر دارم که همین الان زندگی خوبی برا خودم جور کنم ولی این پسر وقتی از لحاظ مالی مهریه و ...

اخه از لحاظ روحی قبول کن بعد7سال خیلی سخته جداشدن توسعی کن عبرت بگیری اون خیلی زیاد دلسوزی میکرد ورو میداد به پسره  اونم میتازوند

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
عاشق نشدم منطقی و عقلانی تصمیم گرفتم

پسره شغل ودرامد داره؟وضعش چطوره؟خسیس نیست؟

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤