2777
2789
عنوان

بیاید اینجا از خراب کاریهایی که تاحالا کردید بگید بخندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 34 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص اعصاب بخورید بنظرم

قرص اعصاب چیه

کسی که بخواد برینه به اعصابم میبینم به هفت جد آبادش 

تا تونستن دل منو مادرمون خون کردن باید جواب پس بگیرن

کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمی‌گردد جدا ❤️  لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️                                زنده باد قوم لر❤️‍🔥

کتک خوردی ولی ارزش داشت🤣🤣

اره ارزش داشت تا زمانی که من زندم کسی نمیتونه به مادرم بی احترامی کنه

کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمی‌گردد جدا ❤️  لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️                                زنده باد قوم لر❤️‍🔥

حال کردم👍👍

👋

منم کلاس سوم بودم بعد تعطیلات عید رفتیم مدرسه

منم کفش عیدمو پوشیدم برا بچها کلاس بذارم

پاشنه دار و صورتی بود اقااا پام پیچ خورد با کله اومدم رو زمین 

فرض کنید من داشتم با این کفش تو حیاط مث خر میدویدم 

.. 

منم کلاس سوم بودم بعد تعطیلات عید رفتیم مدرسهمنم کفش عیدمو پوشیدم برا بچها کلاس بذارمپاشنه دار و صور ...

واییی خدا تصور کردم خیلی خنده دار بود

خدای خوبم کمکم اونطوری که لایق تو هست بندگی کنم

اره ارزش داشت تا زمانی که من زندم کسی نمیتونه به مادرم بی احترامی کنه

اینکه از مادرت حمایت میکنی که کسی اذیتش نکنه خیلی خوبه ولی  همیشه سعی کن اول آرامشت رو حفظ کنی بعد حرکت بزنی

خدای خوبم کمکم اونطوری که لایق تو هست بندگی کنم

اینکه از مادرت حمایت میکنی که کسی اذیتش نکنه خیلی خوبه ولی همیشه سعی کن اول آرامشت رو حفظ کنی بعد ح ...

من اونموقع دیگه خدا پیغمبر سرم نمیشه هرکی میخواد باشه

توی مدرسههه

متاسفانه بلع 

روز قبلش به یه همکلاسی مون که پی پی کرده بود خندیدیم 

خدا سرم آورد زنگ آخر بود نمیدونم چی شد یادم نیست 

که اینطور شد و من با شلوار خیس برگشتم خونه

ببخشید اگه چندش تون شد😂🤦‍♂️

..