چند شب پیش خونه مامانم بودیم با زنعموم داشتیم تعریف میکردیم چندتا از خراب کاریهایی که کرده بودم براشون تعریف کردم روده به دلشون نمونده بود از خنده حالا شما یکم بگید من بخندم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کسی که بخواد برینه به اعصابم میبینم به هفت جد آبادش
تا تونستن دل منو مادرمون خون کردن باید جواب پس بگیرن
کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمیگردد جدا ❤️ لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️ زنده باد قوم لر❤️🔥
اره ارزش داشت تا زمانی که من زندم کسی نمیتونه به مادرم بی احترامی کنه
کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمیگردد جدا ❤️ لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️ زنده باد قوم لر❤️🔥
اینکه از مادرت حمایت میکنی که کسی اذیتش نکنه خیلی خوبه ولی همیشه سعی کن اول آرامشت رو حفظ کنی بعد ح ...
من اونموقع دیگه خدا پیغمبر سرم نمیشه هرکی میخواد باشه