2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی تاپیک میزنید چه انتظاری دارید
خب نظرشو گفته دیگه

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

کاش یکی همینو به دوستم بزنه 

واقعا….

ادم میمونه چی بگه به یه عده ادم خبرچین و فضول پر مدعا

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

منم یه زن دایی دارم به شددددت فضوله . یعنی می رفت شماره تماس خواستگار های فامیل را از نمی‌دونم کجا بدست می آورد زنگ میزد بدی های پسرای فامیل را به خانواده عروس می‌گفت تا فرار کنند😬 . آخه بتوچه . میگه من مدیون میشم اگه نگم وظیفه ی شرعی من اینه که آگاه کنم بقیه را . 

ولی به خودش بیمار  شد از نظر ذهنی بستری شد حتی و تا آخر عمر باید دارو مصرف کنه ولی به احدی نگفت خواستگار هم که برای بچه اش میاد اصلا و ابدا به خواستگار نمیگه که بچه ام مریضه روحی داره . به اقوام هم نمیگه خواستگار برای بچه ام اومده تا ترفند خودشو روش پیاده نکنن و دو به هم زنی کنن . 

واقعا اگه قصدت آگاه کردنه پس چرا برای خودت و بچه ات که میشه یهو ماده قانون شرع فرق می‌کنه و صلاح نیست و اینجا جایز نیست 😐 

از فضولی هاش که آدم را سوال پیچ می‌کنه تا اطلاعات کسب کنه و همه جا جار بزنه هم نگم براتون ولی اسرار زندگی خودشون را به احدی نمیگن . بی ذاتا😒