2777
2789
عنوان

با مادرشوهرش که

108 بازدید | 11 پست

نادیدت میگیره

پیشرفت هات رو 

خانوادت رو

بچه هات رو 

باید چه مدلی برخورد کرد؟؟

میدونید عین کدخداهای زمان قدیم دوست داره اونجوری تحویلش بگیری ولی محل سگ به آدم نمی‌ده 

نه به من نه به بچه هام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توهم محل نده

من توی شهرشوندغریبم

برای همین دوست ندارم این مدلی باشم

البته که منم دیگه محلش نمی‌دم 

با خواهر شوهرم می‌شینم صحبت یا با جاری ها

ولی خب دوست هم ندارم اینجوری رفتار کنم 

برو با شوهرت بیرون از دونفرهاتون لذت ببر این هرچی سنگ میندازه تو بیشتر با همسرت خوش بگذرون .با خوش ب ...

اون اصلا از زندگی من خبر نداره

یعنی اوایل خیلی فضول بود میپرسید از شوهرم کجایی کجا رفتید روزی چندبار زنگ میزد

ولی کم کم به شوهرم گفتم چرا میگی چرا میگی دیگه الان هیچی نمیگه و دهن قرص شده 

اصلا از خوشی و ناخوشیم خبر نداره

اون اصلا از زندگی من خبر ندارهیعنی اوایل خیلی فضول بود میپرسید از شوهرم کجایی کجا رفتید روزی چندبار ...

خیلی خوبه که نمیدونه چشم حسود تو زندگیتون نیست حالت مدام بد باشه بهتر .ولش کن همونطوری که اون بی اهمیتی میکنه توام همون کارو کن تموم بزرگش نکن رفتاراشو تو ذهنت. فکر کن یه آدم سمی هست که گذشته ش خیلی بد بوده پراز کینه و عقده شده و سر عروساش میاره این جمله خیالتو راحت میکنه و راحت از کاراش میگدری رفت و آمدتم کم کن