2777
2789

هدف اصلی بدنسازی، افزایش حجم عضلات (هایپرتروفی) و بهبود تقارن و کات عضلانی است. بدنسازان بیشتر به ظاهر و زیبایی عضلات اهمیت می‌دهند. البته که با افزایش حجم عضلات، قدرت هم تا حدی افزایش می‌یابد، اما تمرکز اصلی روی قدرت حداکثری نیست. ممکن است یک بدنساز عضلات بسیار بزرگی داشته باشد، اما لزوماً قوی‌ترین فرد در لیفت‌های سنگین نباشد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چون خودت گفتی زور ندارن شوهر پفکی گنده بک که نتونه توی دعوا بقیه پسرارو سرویس کنه به چه کار میاد

ااونایی که پفکی هستند تستسترون می‌زنند ولی اونایی که خیلی بدنشون کاته نچرالن

خب چون خودت گفتی زور ندارن شوهر پفکی گنده بک که نتونه توی دعوا بقیه پسرارو سرویس کنه به چه کار میاد

بدنسازی برای دعوا نیست 

برای ساخت بدن هست

ام ام ای و بوکس برای دعوا عالی هستن ولی خیلی رشته های آسیب زایی هستن 

ااونایی که پفکی هستند تستسترون می‌زنند ولی اونایی که خیلی بدنشون کاته نچرالن

زندگی باهاشون سخته ،فک کن دوست داری شام پیتزا بخوری وعصر بستنی ،صبحانه شکلات صبحانه ،بعد باید واسه اون فقط ماهیچه و سینه مرغ ،سبزیجات گرید و تخم مرغ آماده کنی و پایه خوراکی هات نیست

زندگی باهاشون سخته ،فک کن دوست داری شام پیتزا بخوری وعصر بستنی ،صبحانه شکلات صبحانه ،بعد باید واسه ا ...

تتازه اونایی که حرفه‌ای هستن نوشابه و چیپس و پفک و اینام نمی‌خورن