2777
2789
یکیشون روانی بود ولی دااااف تیمارستانیمو فر مشکی چش مشکی گربه ای لب گنده ممه گندهیکیشون با نصف شه ...

البته اون نجیبه

مشکلش این بود عینهو سگ   بود اخلاقش

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوه اوه چه حسودایی😂ماشالا همه خرابن فقط خودشون خوبنبستگی به شخصیت پسر داره الان سلیقه من و شما یکیه ...

عزیزم سوال پرسیدن دلیل نقش کسی رو بازی کردن با شبیه کسی شدن و بودن نیست 

هر آدمی با آگاهی می‌تونه تغییر کنه 

من سوالم با برداشت شما یکی نیست

خدایا من همیشه به امید نگاه تو زنده م 🤍

😂😂😂ناراحت نشو یکی شبیه خودشون گیرشون اومده

اولی کات  کرده تازگیا روانی تر شده

دومی  داره همچنان به  ابادسازی ش هر  کمک میکنه

سومی ی عربستانی خریول اومد گرفتش دوتا بچه داره الان

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

عزیزم سوال پرسیدن دلیل نقش کسی رو بازی کردن با شبیه کسی شدن و بودن نیست هر آدمی با آگاهی می‌تونه تغی ...

متوجه سوالت شدم 

جوابت هم متناسب با همین دادم آدمای متفاوت سلیقه های متفاوت به خصوص تو این دوره

اره حتی ما خانوما هم از دختر وزن سلیطه می‌ترسیم بخدا همچنین مرد زبون نفهم و سلیطه

آره . مرد سلیطه هم . درسته . راستی .. خواستم بگم خیلی حاضر جوابی البته از نوعی ک عالیه و خوشم اومد 👌 من یاد ندارم اینجوری جواب دادن . جوتب کاربرای منفی و مخالف داشتن رو خیلی بجا و با احترام دادی . دمت گرم👌