2777
2789
عنوان

حالم از هرچی رانندگیه بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 41 پست
درکت میکنماگه پسر میبودی حتما میزاشت بری

حالا من پسر بودم بازم تفاوتی نداره با استارتر

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدی میگی؟؟؟پدر شما چرا نمیدا؟؟؟

خب ما ماشینمون صفر گرفتیم چند ماهه ولی از ۱۳ سالگی رانندگی کردم حالا جالب هر موقع من باشم بابام نمیشینه میگه من زیاد بهش وارد نیستم و من باید رانندگی کنم ولی ماشین دست خودم نمیده 😂

دیگه کاری نمیشه کرد تا وقتی خونه پدر هستیم این سختیا هم هست متاسفانه 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

یعنی بابات نمیزاشت؟من بابام از۱۲سالگی خودش بهم رانندگی یاد داده

چرا آبجی اتفاقا وقتی که میخاییم بریم جایی خودش اصلا نمیشینه میده دست من ولی تنها دستم نمیده حتی سر کوچه هم نمی‌ذاره برم 

منم از ۱۳ سالگی رانندگی کردم ولی خب اوایل شوق داشتم خیلی تند میرفتم الان دو سه ساله دیگه تند نمی‌رم اصلا ولی بازم دیگه گوشی دستم نمیده

نترس ذوق ماشین همیشه هست . خواهر من 18 سالگی گواهی نامه گرفته ذوق داشت الان 40 سالشه هنوز ذوق داره و ماشین گیرش نیومده 😆 . من الان از بالا که دارم به قضیه ی شما و خانواده ات نگاه میکنم به گمانم زبونی میگن به به رانندگیت خوبه ولی در دل قبول ندارن رانندگیت را . و خب دو سه تا ماشین که ندارن همین یکی را دارن باید مراقبش باشند . و گمونم‌ شما تک دختر باشی که اینقدر سرت می ترسن خش بیفتی و نگرانتن 

یادمه منم تک دختر که بودم خیلی ناز نازی باهام رفتار میشد ولی بعد که دو سه تا خواهر برادر اومدن برام دیگه حس یه پوست تخمه آفتابگردان دارم تا یه دختر نازنازی ،😐 

خوش ب حالت . ولی خب اونا نباید جلوی جمع اینجوری بگن در موردت . حالا بنظرم یکاری کن . روزایی که هم خودت آزادی هم پدرتون ، مثلا جمعه صبح زود . یکی دو ساعت با بابات برو جای خلوت بگو‌ بابا می‌خوام تکنیک ازت یاد بگیرم ولی من میشینم شما بهم بگو من انجام بدم ‌ ‌‌‌‌‌. کلا بهشون بگو تا چهار هفته جمعه صبح بیاین بریم بخاطر دل دخترتون . 

گول بزن باباتو بگو می‌خوام تکنیک های بابای با تجربم را یاد بگیرم 

کم کم ترس بابات می ریزه  . بعد از 4 جمعه یواشکی بگو دو جمعه دیگه هم بریم و دیگه بس . 

از همون اول تعداد روزهای زیاد مشخص نکن که بهت نه میگن . خورد خورد بگو و توی عمل انجام شده قرارشون بده . یعنی جمعه پوشیده صبحانه آماده بیدار کن بابا را تا وادار شن بیان😐 آستین بالا بزن بدون جیغ داد و اوقات تلخی با پنبه سر بِبُر و مقصودت را عملی کن

هیلیی جالبه اخه دیگه ماشین چیه که نمیدن

نمیدونم والا😂😂

خب ببین وقتی که خودتون میخایید برید جایی به پدر بگو که شما بشینی حالا تنها نه ولی خب حتما وقتی با هم هستید بشین یه موقع از رانندگی زده میشی خیلیارو دیدم ننشستن بعدش دیگه میلی نداشتن

دست فرمونت چجوریه؟

همیشه من می‌شینم خداروشکر تصادف هم تا حالا نکردم یبار در کل چند سال پیش سپر مالوندم به جدول یکم رنگش رفت ولی دیگه تا حالا موردی نیومده

نترس ذوق ماشین همیشه هست . خواهر من 18 سالگی گواهی نامه گرفته ذوق داشت الان 40 سالشه هنوز ذوق داره و ...

راستش ۲، ۳بار ازش خواهش کردم بده نداد 

الان تو رانندگی هم مشکلی ندارم دیگه فول فیلم فقط مونده تنهایی با ماشین رانندگی کنم 

من مردم پسر خوب😑😑

معذرت میخام داداش 

حقیقتا نگاه نمیکنم به نام کاربری شرمندتم عزیز 

نمیدونم والا😂😂خب ببین وقتی که خودتون میخایید برید جایی به پدر بگو که شما بشینی حالا تنها نه ولی خب ...

منم ذوق و شوقم کمتر شده دیگه 

ولی از دست بابام ناراحتم