2777
2789
عنوان

حالم از هرچی رانندگیه بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 41 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم ذوق و شوقم کمتر شده دیگه ولی از دست بابام ناراحتم

آخ پس نذار فاصله بیفته هی بشین اول ذوقت کمتر میشه بعد زده میشی بعد می‌ترسی از رانندگی 

حتما کنار خودش بشین بعد یه مدت دیگه خودش شاید کوتاه بیاد 

ولی انقدر یعنی مهمه واسش

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

حالا من پسر بودم بازم تفاوتی نداره با استارتر

داداش منم اینجوریه

بعضی وقتا ماشین بابام بیرونه 

ماشین داداشم تو پارکینگ درشون برقی نیست

خونه م دو کوچه اون طرف تره

بابام ماشین دستش نمیده مارو برسونه

باااید ماشین خودشو از پارکینگ دربیاره

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
داداش منم اینجوریهبعضی وقتا ماشین بابام بیرونه ماشین داداشم تو پارکینگ درشون برقی نیستخونه م دو کوچه ...

اوه اوه اخه مگه فرقی می‌کنه خواهر من 

حالا اگه بهم ماشین تنها نمیدن حقیقتا چون جنبه نداشتم یه زمانی عشق سرعت بودم با ماشین بالای ۱۵۰ ۱۶۰ تا میرفتم واسه همین تنها ماشین بهم نمیده ولی با خودش باشم میده 

آخه چرا پدر گراااامی

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

آخ پس نذار فاصله بیفته هی بشین اول ذوقت کمتر میشه بعد زده میشی بعد می‌ترسی از رانندگی حتما کنار خودش ...

دیگه از چشمم افتاد تموم شد 

آره یخدا 

حالا خودش چند وقت پیش زده بود گلگیرشو داغون کرده یودا

دیگه از چشمم افتاد تموم شد آره یخدا حالا خودش چند وقت پیش زده بود گلگیرشو داغون کرده یودا

ای بابا ابجی فدای سرت خودتو ناراحت نکن منم بعضی وقتا خیلی ناراحت میشم از دستش اون دفعه هم بحثم شد باهاش 

انشالله که خودت بهترینش رو میخری که دیگه نیازی به اونم نباشه

اوه اوه اخه مگه فرقی می‌کنه خواهر من حالا اگه بهم ماشین تنها نمیدن حقیقتا چون جنبه نداشتم یه زمانی ع ...

بنده خدا داداشم جنبه داره

فک کن برای دو کوچه بالاتر دست ش نمیده۲۲ سالشه

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
بنده خدا داداشم جنبه دارهفک کن برای دو کوچه بالاتر دست ش نمیده۲۲ سالشه

دیگه واقعا بعضی پدر مادرا یه کارایی می‌کنن که 

همین رفتار بعدا میشه عقده و دید منفی درست می‌کنه نسبت به پدرتون