2777
2789

من توی موقعیتی قرار گرفتم نمیتونم کاری انجام بدم ن برای خودم ن برای دیگران

بخاطر ی سری اتفاقات پدر و مادرم تصمیم گرفتن جدا بشن،تا اینجا اصلا برام مشکلی نداره 

ولی بخاطر اتفاقاتی ک اکثرش مقصر مادرم بود پدرم باعث شد متنفر بشه و این وسط میگه حق نداری حتی جواب سلام بدی ،حقیقتا من ۱ ساله ک مادرمو نمیبینم و ن ارتباطی...

دارم زیر بار این مشکلات خورد میشم فشار زیادی رومه

اگه میگین خانواده و اطرافیان بگن باید بگم ک خانواده بد تر بنزین میریزن رو آتیش 

من تا حالا راجبش اونجوری حرف نزدم با بابام ولی مطمئنم قبول نمیکنه از اونجایی ک هر دقیقه گوشزد می‌کنه در ارتباط نباش از اتفاقات حرف میزنه و جونم به لبم رسیده 

حس میکنم هر کس دیگه جای من بود درست عمل می‌کرد ن منی ک فقط مثل ی تماشاگر دارم نگاه میکنم

در ضمن ۱۶ سالمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرت خيانت كرده؟ اگه غير اينه من بودم حرف ميزدم مادره اونم ١٥-١٦ سال بزرگت كرده

ن خیانت نیس 

میدونم واقعا خودم اعصابم داغونه ولی همش می‌خوام ی کاری کنم و میبینم هیچ کاری از دستم بر نمیاد

منظورت اینه دلت برا مادرت تنگ شده؟

نشه؟

درسته به قول اطرافیان اشتباهات زیادی کرده ولی بلاخره...

همش می‌خوام ی کاری بکنم ولی بعدش میبینم هیچ کاری ن برا خودم بر میاد ن برا بقیه

سردرگمیت الان چیه دقیقا؟ اگه به نتیجه رسیدن که نمیشه باهم باشن و دلایلی هم داره بابات که نری نمیتون ...

خب میخواستم نظر تک تک آدما رو بدونم ببینم اونا بودن چیکار میکردن چون خودم عین مترسک دارم نگاه میکنم همین

تا کجا که مادر من همش برا چیزای مختلف شکایت می‌کنه طلاق میوفته عقب الان رفته دیوان فکر کنم اخراش باشه

میخوای اشتیشون بدی؟ یا میخوای بری مامانتو ببینی؟من بودم یواشکی میرفتم میدیذمش

ن گفتم با جدایی اینا مشکلی ندارم فقط چون نمی‌بینمش فشار رومه 

آخه یواشکی تا کی ؟بلاخره ک میفهمن

نشه؟درسته به قول اطرافیان اشتباهات زیادی کرده ولی بلاخره...همش می‌خوام ی کاری بکنم ولی بعدش میبینم ه ...

چرا حق داری.بالاخره مادرت هس.

اگه منظورت این هس که مادر و پدرت جدا بشن تو دیگه نمی تونی مامانت رو ببینی بنظرم به مادرت بگو که خودش از پدرت بخواد که به زمانی رو با تو بگذرونه. یا اطرافیان که بهشون اعتماد داری. اگه خودت بگی شاید پدرت حساس بشه.

چرا حق داری.بالاخره مادرت هس.اگه منظورت این هس که مادر و پدرت جدا بشن تو دیگه نمی تونی مامانت رو ببی ...

اگه هیچ کدوم از اینا جواب نداد یواشکی برو.نترس بفهمم هم هیچ اتفاقی نمی افته. اگه هم همه اینا نشد با پیام و تماس تصویری در ارتباط باشیم.