2777
2789
عنوان

نامزدم گف بیا جداشیم

151 بازدید | 19 پست

اینما مینویسم چون فقط میخام بدونم بعضیاتون چطور میتونید بی عدالتی های این دنیارو بپذیرید

منو نامزدم ۸ ماهه ک عقدیم یبار قبلا تو نشون از هم جداشدیم ک اونم بخاطر تصمیم یهویی و سرد شدن اون بود 

دفه بعد بعداز چندماه اومد گف اشتباه کردم و منو ببخش و شرایط عقدمم پذیرفت و باهم عقد کردیم( بگم قبلشم چندباری بهم پیام داده بود من بهش گفتم فراموشت کردم و ارزوی خوشبختی و تمام) 

اما ایندفه فکر کردم حتما قسمت اینه منم دوسش داشتم حتی وقتی قبلش چندبارم ردش کرده بودم بازم دوسش داشتم 

به خدا توکل کردم و باهاش عقد کردم الان بعد از ۸ ماه که ما قرار بود بریم سرخونه زندگیمون و بخاطر دروغای اون نرفتیم بهم پیام داده ک اگ منو با این شرایط نمیخای بیا جداشیم 

(شرایطش اینه که کلا هیچی تا ابد معلوم نیست بریم سرزندگیمون )

منو خونوادم تقریبا تصمیممونو گرفتیم ک جداشم چون واقعا غرورمو له کرده 

الان فقط تنها چیزی ک ذهنمو درگیر کرده اینهک چرا خدا احازه داد به اینجا برسم مگه من بهش توکل نکرده بودم؟ 

میدونم که هرچی بشه ام حتما به صلاحمه اما به اینکه هیچ عدالتی نیست تو این دنیا فکرمیکنم دوسدارم بمیرم

من هزارتا خواستگار بهتر ازاون داشتم قبلش اما الان ک جداشم دیگه نه ابرویی برای خودمو خونوادم میمونه میشم یه زن مطلقه که مامان باباش تا ابد باید براش غصه بخورن

من از خدا خواستم اگه بدردم نمیخوره رابطه رو تموم کنه

و ب طرز عجیبی رابطه‌ام تموم شددد در صورتی ک باهم خیلی خوب بودیم 

حتما بحث شما حکمتی داشته 

ب خودش توکل کن

احمق بودن با ساده بودن فرق داره !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما همون اول اشتباه کردی برای دوم آدمی که تکلیفش با خودش روشن نیست رو قبول کردی

خدا داره بازم نجاتت میده

چون ازدواج با همچین آدمایی فایده نداره

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،   اhttps://t.me/FaalHoosh_bot?start=7751021899(  چیز باحالیه امتحان کن🫡)  زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

عزیزم سر نگ فتن این ازدواج خیریته ، ولی اینکه بگی من توکل میکنم به خدا و پا میزارم تو این راه پس حتما خوب پی میره هم اشتباهه. این مشکل تو برای خیلی ها پیش میاد و دلیل اصلیش هم اینکه جای اینکه مدت نامزدی رو بطور معمولی بگذرونن زود میرن عقد میکنن و اسمشو میزارن نامزدی .

تو باهاش بودی دیدید دنیاتون یکی نمیشه جدا شدید ، اکه قرار باشه هرکی با هرکی نامزد کرد صددرصد ازدواج کنه مطمعن باش بعد ده سال از هم جدا میشدن.

من از خدا خواستم اگه بدردم نمیخوره رابطه رو تموم کنهو ب طرز عجیبی رابطه‌ام تموم شددد در صورتی ک باهم ...

توکلم ب خودشه بیشتر برای مادر پدرم غصه میخورم 

هیچوقت دلم نمیخواست بخاطر من تا اخر عمر ناراحت باشن

توکلم ب خودشه بیشتر برای مادر پدرم غصه میخورم هیچوقت دلم نمیخواست بخاطر من تا اخر عمر ناراحت باشن

اگه ازدواج میکردی با ی آدم بلاتکلیف تا آخر عمر همتون ناراحت بودین 

طرف با چن تا بچه ازدواج خوب میکنه 

شما ک فقط عقد بودی

احمق بودن با ساده بودن فرق داره !

شما همون اول اشتباه کردی برای دوم آدمی که تکلیفش با خودش روشن نیست رو قبول کردیخدا داره بازم نجاتت م ...

کاش ادم همون موقع بفهمه تصمیمش اشتباهه ولی نمیدونم چرا کور شدم...

عزیزم سر نگ فتن این ازدواج خیریته ، ولی اینکه بگی من توکل میکنم به خدا و پا میزارم تو این راه پس حتم ...

اره عزیزم من توقعم از خدا بالاس 

چین بنده ی خوبی ام نیستم براش 

ولی فک نمیکردم ادما انقد نامرد باشن

ای کاش عقد نبودیم اون دفه جداییم خیلی راحتر بود از الان