2777
2789
عنوان

من و گربه جون یک هویی باهم

172 بازدید | 23 پست

کاربری پنجم ژله نارنجی هستم . پروفایل خودمم ، دنبالم نیا درگیرم میشی .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.و الان هم این دستم هستش بقیه کاربری ها به درخواست خودم تعلیق هستن لطفا تو پستا با اون کاربری های قبلی تگ ام نکنید هرچی گفتم هرکاری کردم عشقم کشیده.خانم های محترم سایت نظر من با شما تو خیلییییی موادر متفاوت هست اگر توان گفتگو به روش مسالمت امیز را ندارید راه باز است و جاده دراز رفع زحمت کنید به جای بی احترامی البته بلا نسبت شما خانم های مودب

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان می خورنت

اینجا که نهایت با یک سری واکنش توهین آمیز متنی از طرف افراد دور از دسترس روبرو می‌شیم و واهمه‌ای نیست.

برای راه درست رفتن تو زندگی باید آماده‌ی تاوان‌های بزرگی بود.

جای حیوانات زیر سقفی که آدم زندگی می‌کنه بخصوص روی تخت‌خواب آدم نیست.

همیشه سعی کنید تو موضوعی که نه سودش و نه ضررش به شما میرسه دخالت نکنید 

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

همیشه سعی کنید تو موضوعی که نه سودش و نه ضررش به شما میرسه دخالت نکنید

مطمئن هستید سود و زیان نگهداری از سگ و گربه‌ها در محیط زیست انسانی رو می‌دانید؟!

در مورد آسیب هولناک محیط زیستی‌ای که وارد شدن صدها میلیون سگ و گربه‌ به زندگی شهری چه صدمات محیط زیستی و هزینه‌های مادی و معنوی به زندگی شهری وارد کرده؟! 

مطمئن هستید سود و زیان نگهداری از سگ و گربه‌ها در محیط زیست انسانی رو می‌دانید؟!در مورد آسیب هولناک ...

خیر فقط شما میدانید 🚶‍♀️

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم