2777
2789
عنوان

من و گربه جون یک هویی باهم

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 23 پست
یاد بگیرید با جاهل ها بحث نکنید فقط دور شین بخاطر ارامش خودتون

اتفاقا فکر می‌کنم در بحث می‌باید تا جایی که ممکنه صبورانه و پذیرا بود و توهین پافشاری به حرف نادرست رو هم در کمال متانت و منطق رد کرد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جای حیوانات زیر سقفی که آدم زندگی می‌کنه بخصوص روی تخت‌خواب آدم نیست.

برو بینیم بابا

نشد یه تاپیک درباره یه حیوون مظلوم باشه و شما حیوان ستیزای افراطی و بی‌‌منطق پیداتون نشه

جمع کنید بابا اه

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.
اتفاقا فکر می‌کنم در بحث می‌باید تا جایی که ممکنه صبورانه و پذیرا بود و توهین پافشاری به حرف نادرست ...

حق با شماست خانم اما این پیش من زندگی نمیکنه 

https://daigo.ir/secret/91663624188 کاربری پنجم ژله نارنجی هستم . پروفایل خودمم ، دنبالم نیا درگیرم میشی .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا

برو بینیم بابانشد یه تاپیک درباره یه حیوون مظلوم باشه و شما حیوان ستیزای افراطی و بی‌‌منطق پیداتون ن ...

اونی که با حیوانات ستیز داره کسی‌ه که از سگ و گربه‌ی بیچاره اسباب بازی گوشتی ساخته و تو محیط زیستی که برای زندگی اون نیست محبوسش کرده و برای اینکه بتونه این اسباب بازی گوشتی رو به بازی بگیره و درد سر نشه عقیمش می‌کنه و از زندگی غریزی عادی محروم.

و  اون حیوون و  همسایه و محله و شهر و... همه‌ رو  مورد آسیب قرار می‌ده تا خودخواهانه‌ سرگرمی پوچ خودش رو حفظ کنه! نه من!

اونی که با حیوانات ستیز داره کسی‌ه که از سگ و گربه‌ی بیچاره اسباب بازی گوشتی ساخته و تو محیط زیستی ک ...

این نگاه واقعا مریضه مثل اونایی که میگن به حیوانات غذا ندید ال میشه بل میشه

شاید یکی اون حیوون رو از دل شهر پر از خشونت و سختی رو به خونش برده باشه شاید اون حیوون پیش ادمه خوشبخت باشه این چه طرز فکریه آخه

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.