2777
2789
عنوان

روبه روی ضریح نشستم

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 32 پست

لطفا به حضرت معصومه بگو که برای زندگی ، یک نشونه بفرسته که متوجهش بشه خودش 

مرسی ازت 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیرم الاهی حاجت روا بشی برات ایت الکرسی میخونم

دورت بگردم سلام حضرت معصومه عزیزم برام پیش خدا دعا کنین حدیث امسال دانشگاه مازندران بابلسر حقوق قبول بشم و برم حضرت معصومه قبول بشم در راهت به ۱۰۰ فقیر کمک میکنم

.

چقدر دلم میخواست بیام اونجا ولی نمیشه:)اومده بودن تو خوابم انگار منو طلبیده بودن

از طرفت سلام دادم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

عزیزم برام دعا کن خونمون اگه صلاحه فروش بره بتونیم بریم جای بهتر که کمتر اذیت شیم ممنون❤️

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

سلام دوستان همه رو دعا کردم هر کی دعا کردم لایکش کردم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲