2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد دختری که موهاشو بلوند میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 52 پست

مثلا چه نظری؟دختریه که بلوند میکنه!همین

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

من رنگی نبوده که نزاشته باشم.حتی یبار بخاطر یه اشتباهی موهام زرد عقدی شدن هرکی از راه میرسید میگفت خ ...

آسیب ندید موهات؟

نرهای نامحترم سایت هیچگونه پست یا ریپلایی از شما در تاپیک و کامنت هام نبینم و خصوصا درخواست نفرستید!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه نظری رنگ کن عزیزم مهم خودتی منم ۱۸ سالگی بلافاصله بعد کنکور بلوند کردم😂

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

من زیاد دکلره میکنم ولی سن و میبره بالاتر رنگهای خیلی روشن نزن ..بعدم حواست باشه اگه دکلره تا حالا انجام ندادی موهات اون حالت اولیه خودش و ازدست میده،خیلیام کار بلد نیستن موهات نازک میشه و میریزه میسوزه

اللهم عجل لولیک الفرج

والا نظری ندارم من خودم سال 87 اون زمان موهام بلوند و فانتزی مثل سبز و ابی و بنفش و صورتی میزدم. دیگه نسل الان که تعجب نداره بزنن، ولی شخصا از بلوند خوشم نمیاد خیلی بی مزه هست

رنگ کردن مو عیب نداره یه چیز سلیقه ای و تنوع هست ولی به شخصه از بلوند خوشم نمیاد حتی از جوگندمی هم بدم میاد ولی رنگ هایلایت دار مثلا مسی یا بنفش یا حتی قرمز رو دوس دارم

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

مگه موی دیگران به من ربطی داره ؟محیطای بسته وکوچیک همه‌چیو بدمیدونن دنیا عوض شده نمیخوان بپذیرن

من یه بار مسی زدم اون موقع خیلی ترند بود ولی متاسفانه تو سن ۱۷شدم یه پیرزن ۹۰ساله که حنا گذاشته 😂😂😂

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

من زیاد دکلره میکنم ولی سن و میبره بالاتر رنگهای خیلی روشن نزن ..بعدم حواست باشه اگه دکلره تا حالا ا ...

اره از اینم میترسم چون تا حالا هیچ رنگی نکردم 

نرهای نامحترم سایت هیچگونه پست یا ریپلایی از شما در تاپیک و کامنت هام نبینم و خصوصا درخواست نفرستید!!!

من یه بار مسی زدم اون موقع خیلی ترند بود ولی متاسفانه تو سن ۱۷شدم یه پیرزن ۹۰ساله که حنا گذاشته 😂😂 ...

😂😂😂