2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد دختری که موهاشو بلوند میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 52 پست
می‌دونم عزیزم من خودمو میگم من کل موهامو مسی کردم

حالا این رنگ مورد علاقه ی منه کامل مسی هم بکنم مشکلی نیست ولی میترسم بقیه بخندن دوست دارم موهام مسی باشه و رنگ رژ مشکی بزنم بعضیا نمیپسندن

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا عزیزم

قشنگه😍😍😍

ولی حس میکنم بهم نمیاد من اگه این رنگو بذارم خیلی مسخره میشم😂

نرهای نامحترم سایت هیچگونه پست یا ریپلایی از شما در تاپیک و کامنت هام نبینم و خصوصا درخواست نفرستید!!!

قشنگه😍😍😍ولی حس میکنم بهم نمیاد من اگه این رنگو بذارم خیلی مسخره میشم😂

اتفاقا خیلی قشنگ و جذاب بود به شدت ادمو بیبی فیس نشون میده و جوون، من که گذاشتم همه خوششون اومد

اتفاقا خیلی قشنگ و جذاب بود به شدت ادمو بیبی فیس نشون میده و جوون، من که گذاشتم همه خوششون اومد

این رنگا یکم ریسکیه به یه چهره های خاصی میاد ولی اگه بیاد خیلی جذابه

نرهای نامحترم سایت هیچگونه پست یا ریپلایی از شما در تاپیک و کامنت هام نبینم و خصوصا درخواست نفرستید!!!