2777
2789
عنوان

قندخونم خیلی زیاده بیاین توروخدا

83 بازدید | 18 پست

امروز صبح با دستگاه قندمو زدم ناشتا ۲۳۰ بود و بعد ناهار دوباره قندمو زدم و ۱۰۱ بود

چرا اینطوری شده؟ یعنی دیابت دارم؟ 

۲۳ سالمم هست

سابقه بالا رفتن قند هم نداشتم فقط چون چند وقتیه دهانم خشک میشه و زیاد اب می خورم امروز با دستگاه چک کردم

حتما برو آزمایش من این ماه دوار بخاطر قندم رفتم آزمایش ببین ای وای سی چنده؟؟؟؟؟؟؟؟بره بالا دیگه نمیشه جلوشو گرفتا

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما برو آزمایش من این ماه دوار بخاطر قندم رفتم آزمایش ببین ای وای سی چنده؟؟؟؟؟؟؟؟بره بالا دیگه نمیش ...

نمیدونم عزیزم من ازمایش خون ندادم با دستگاه قندخون چک کردم

سابقه قند تو خانواده پدرم هست تقریبا میشه گفت همه قند دارن ولی همه بالای ۴۰ سال گرفتن

نمیدونم عزیزم من ازمایش خون ندادم با دستگاه قندخون چک کردمسابقه قند تو خانواده پدرم هست تقریبا میشه ...

دقیقا دکتر از منم این سوالو کرد........گفت سابقه قند خون دارید؟؟؟؟؟؟گفتم بله.........گفت باید دوباره آزمایش بدی........حتما برو دکتر متاسفانه قند وقتی میره بالا سخت میشه کنترلش کرد ولی الان بری خیلی بهتره

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

حتما دکتر میرم چون ۲۳۰ واقعا زیاده

حتما فردا برو دکتر چکاپ کامل بده ما هم سابقه داریم و من تحت نظر دکتر تغذیه ام