2777
2789

خیلی وضعیتمون بدشده نمیتونیم قستامونو بدیم خرج زندگی هم هست با بچه کوچیک قبلا خوب بودیم الان کارشوهرم خوابیده هیچ دارمدی انگار نداره

میخواد ماشینشو با طلاهامنو بفروشه یه ماشین درحد فتون بخره بندازه جاده  بنظرتون ضرر نمیکنیم؟ حاظرم هرکارکنم فقط از لین وضعیت دربیاییم 😔هرچی هم صبرمیکنیم بدتره چرا خدا دری برامون باز نمیکنه همه درا بستن هرکاری میخواییم کنیم نمیشه چقد سخته😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بیشتر ماه رو کار کنه حدودا میشه 200 میلیون کار میکنه
که خیلی از این رو باید بدید به قسط و خرج ماشین
بستگی داره چقدرش قراره به قسط بره و ایشون هم چقدر بخواد کار کنه

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

اره همینجوری میخوام بدونم حقوقش چقدره ماهانه چقدر درمیارم

ماشین نو بگیره زود ب سوددهی میرسه

ولی ماشین کارکرده فقط اصطحلاکه

تراپیست نرو،لری شادپلی کن😜                               https://uupload.ir/view/jasem_khodarahmi_-_omroo_saba_fx1v.mp3/