2777
2789
عنوان

پووول

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 25 پست
عزیزم اومدم نطر بدم دیدم همین الان تو تاپیک قبلیتون نظر دادم😁🌸 عزیزدلم اصلا ملاکاتون با توجه به شر ...

من همسرم برادرم و خیلی از اطرافیانم تو این مشاغل عستند یعنی مهندس هستند و کارمند این ارگان ها ، همه زندگی های خوبی میسازند بعد از دو سه سال سابقه

عزیزم اومدم نطر بدم دیدم همین الان تو تاپیک قبلیتون نظر دادم😁🌸 عزیزدلم اصلا ملاکاتون با توجه به شر ...

مرسی

توی شهر نفتی نیستم 

ولی خب میشه روس مس و فولاد کار کرد 

فقط چجوری روشون کار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسیتوی شهر نفتی نیستم ولی خب میشه روس مس و فولاد کار کرد فقط چجوری روشون کار کنم؟

خب شما شاغلید و رشته تون حسابداری هست ، اگر شرکت مس با فولا نزدیکتون هست سعی کنید برید اونحا پیشنهاد بدید که مثلا میخوایید دوره برگذار کنید برای کارمندا ( چون این شرکتا هرساله دوره های زیادی برای کارمنداشون برگذار میکنن من همسرم و برادرم سالی چندین دوره میرن، قبلا میفرستادن خارج الان چون بودجه ندارند همنیجا میفرستند) یا میتونید برید دوره هایی که برای عموم برگذار میشه از طرف اون ارگان رو شرکت کنید یا اینکه تو گروه های تلگرامیشون عضو شید 

خب شما شاغلید و رشته تون حسابداری هست ، اگر شرکت مس با فولا نزدیکتون هست سعی کنید برید اونحا پیشنهاد ...

خیلی خودم دوست داشتم وارد صنعت مس بشم فقط سختیش این بود باید برم خارج از مرکز استان تنها

ولی خانواده راضی نبودن 

ممنون از همفکریت 

مرسیتوی شهر نفتی نیستم ولی خب میشه روس مس و فولاد کار کرد فقط چجوری روشون کار کنم؟

آهان اینم بگم کسایی با سابقه ۴ ۵ سال حقوقشون خبلیی بالاتر از ۴۰ هست پس حتما روش‌ کار کنید😂 مثلا همسر خودم تقریبا ۴ سال سابقه دارند با مزایا حدود ۹۰ و خورده ایی تا ۱۰۰ هست ، برادرم یکسال سابقه دارند با مزایا نزدیک ۶۰ و خورده ایی تا ۷۰ هست، آشناهامون مس هست سابقه ش رو نمیدونم ایشونم حدود ۱۲۰ هست با مزایا، رئیس بانک هم داریم اونم در همین حدود نفت هست

خیلی خودم دوست داشتم وارد صنعت مس بشم فقط سختیش این بود باید برم خارج از مرکز استان تنهاولی خانواده ...

فدات عزیزم 🌸 آره مس هم مثل نفت حقوقاشون خوبه🌸 عزیزم لایق بهترین هایید قطعا ، سنی هم ندارید خاستگار عالی میاد براتون مطمعن باشید🌸 خواهر برادراتون بین همکاراشون کسی نیست که شما معرفی بشید بهشون؟ چون شما هم دنبال کیسی هستید که هم کفو خانوادتون باشه 

فدات عزیزم 🌸 آره مس هم مثل نفت حقوقاشون خوبه🌸 عزیزم لایق بهترین هایید قطعا ، سنی هم ندارید خاستگار ...

متاسفانه خیلی اهلش نیستند که معرفی کنند 

توی محل کار هم چند نفر اومدند ولی معیارامو نداشتند