2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چه بد

اکثر یوتیوبر های قدیمی دیگه کانالهای انگلیسی زبان باید بسازن تا مخاطب بین الملل جذب کنن

خوب یوتیوب هم درامدش از بازدید و تبلیغات هست مخاطبی که نمیتونه محصول بخره فایده ای نداره براش

اکثر یوتیوبر های قدیمی دیگه کانالهای انگلیسی زبان باید بسازن تا مخاطب بین الملل جذب کنن خوب یوتیوب ه ...

خب بازدید که میخوره ویدیو هاشون،بیشتر تبلیغاتشونم محصولاتیه که بدرد نمیخورن واقعا:/یا تبلیغ بازی و اپلیکشن دارن که تو ایرانم میشه دانلودشون کرد؟!

یجوری میرم انگار از اول نبودم

خب بازدید که میخوره ویدیو هاشون،بیشتر تبلیغاتشونم محصولاتیه که بدرد نمیخورن واقعا:/یا تبلیغ بازی و ا ...

ببین دخترم تبلیغات یوتیوب منطقه ای هست تبلیعات هر کشور با کشور های دیگه متفاوته

یعنی اینجوری هم نیست که به درد نخوره

شما چون فیل ترتون کشور ثالثی رو نشون میداده تبلیغات براتون بی معنا بوده

و اینکه بازدید که سایه وار باشه فروش محصول بالا نمیبره کسی که تبلیع میده به یوتیوب و هزینه میکنه میخواد فروشش بره بالا

یوتیوب هم مجبوره مخاطب واقعی بخواد