2777
2789
عنوان

وام ضروری

90 بازدید | 11 پست

دوستان یه وام خیلی خیلی واحد میخام کسی میدونه جه بانکی بهت. وام میده یا کلا نیشه یه راهی بذارید جلو مام خدا خیرتون بده انشالله از لحاظ ضامن مشکلی ندارم

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط با سپرده و گردش حساب مالی بالا وام  میدن نهایت با امتیاز وام مهر یا رسالت اگه جای مطمین پیدا کردین بخرین یا وام خونگی بذارین و اولین نفر خودتون بردارین دقیق نمی‌دونم ولی قدیما رو سند یا جواز کسب و طلا وام میدادن ولی الآنم نمیدونم هست یا نیست 

بانک ملت حساب داری

اره

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
فقط با سپرده و گردش حساب مالی بالا وام میدن نهایت با امتیاز وام مهر یا رسالت اگه جای مطمین پیدا کرد ...

وام امتیازی نمیتونم بگیرم چون سپرده ندارم فعلا

داخل سایتش برو همه ی کارهاش هم اینترنتی هست ببین چقد بهت تعلق میگیره من همین چند روز پیش 100 گرفتم خ ...

من اصلا گردش حساب ندارم تو اون کارت