2777
2789
عنوان

بچه آوردن

160 بازدید | 20 پست

بچه ها من دوست دارم یه بچه از پرورشگاه بیارم بزرگ کنیم ولی شوهرم مخالفه میگه ما وقتی می تونیم بچه داشته باشیم از خودمون یکی که از وجود من و تو باشه چرا باید بچه یکی دیگه رو بزرگ کنیم بهم میگه چرا داری خودتو از این نعمت خدا محروم می کنی مگه تو دوست نداری بارداری رو تجربه کنی 

بگو ن دوس ندارم /:

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با همسرت موافقم. 

میتونین هزینه های ی بچه رو تامین کنین ک تحصیل و اینده خوبی داشته باشه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
حق داره شوهرت خودت دوس نداری دلیلش چیه؟

دوست دارم ولی خیلی دلم برای بچه های اونجا می سوزه احساس می کنم وقتی یه کسی الان تو دنیا هست که مادر و پدر نداره و ما می تونیم بشیم مادر و پدرش چرا یه کسه اضافه بیاریم به دنیا 

خوب درست میگه وقتی مشکلی ندارین چرا خودتون بچه دار نشین،بارداری و زایمان هم تجربه کنی😍 ممکنه الان هیجانی تصمیم گرفته باشی و بعدها دلت بخواد خودت بچه بیاری اون وقت تکلیف اونطفل معصوم چیه؟

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

راست میگه

بچه ی خود ادم یه چیز دیگس

وقتی میتونی داشته باشی چرا نه

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر