2777
2789
عنوان

بچه آوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 20 پست
خوب درست میگه وقتی مشکلی ندارین چرا خودتون بچه دار نشین،بارداری و زایمان هم تجربه کنی😍 ممکنه الان ه ...

نه اگر بیارم یه بچه دیگه خودم بچه دارم نمیشم مگر اینکه ناخواسته باشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست دارم ولی خیلی دلم برای بچه های اونجا می سوزه احساس می کنم وقتی یه کسی الان تو دنیا هست که مادر ...

هم حرف تو درسته هم حرف شوهرت نمیشه تصمیم گرفت یکیش منطقیه یکیش احساسی 

نه اگر بیارم یه بچه دیگه خودم بچه دارم نمیشم مگر اینکه ناخواسته باشه

خوب چرا وقتی خودت میتونی بری بچه بیاری؟چون این تصمیم هردوتون باید باشه و اینجا حق با همسرته باز هم در موردش فکر خوب فکر کن مشاوره برید تا به نتیجه مشترک برسید

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
خوب چرا وقتی خودت میتونی بری بچه بیاری؟چون این تصمیم هردوتون باید باشه و اینجا حق با همسرته باز هم د ...

قبول نمی کنه میگه اگر بعدا بفهمه بچه من و تو نیست چی ولمون می کنه میره بعد دیگه هیچ بچه ای نداریم بعدم میگه من بخاطر تو میگم که از کلی لذت های بارداری و شیردهی می مونی بعداً برات میشه ناراحتی اینا همه 

ولی واقعا فرقی نمی کنه مادر می دونه بدون بارداری هم مادر باشه

اوکی👩‍🦯

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر