2777
2789
عنوان

راجب بدن خانوماعه

165 بازدید | 14 پست

عفونت گرفتم  رفام استخر ترشح دارم و پنیرک  دارم دارو پماد قرص چی بخورم کی تا حالا اینجوری شده 

به قرص میترانیدازول و هر چی که تو این خانوادست حساسیت خیلی بد دارم کهیر میزنم افتضاح به جاش چی خوبه؟ بین قرص سبپروفلاکسین و سفکسیم کدوم بهتر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم همین پماد رو بزنی خوب شی.رفتی استخر عفونت گرفتی؟یا قبلش داشتی؟

نه قبلا داشتم اما دکتر رفتم میگف طبیعی چون دختری اما استخر رفتم بدتر شد خارش و سوزش ندارم هیچ پماد چی کلوتیمازول؟

اقایون انلاین کور بودین عنوانو ندیدین؟

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

دکتر رفتم بهم پروبیوتیک چیه اون داد که اصن بی ربط برا گوارشه بهمم نساخت ببخشید بیرون روی گرفم

نه پروبیوتیک فقط واسه گوارش نیست.

باکتریای خوب و بد بدنو تنظیم میکنه تا عفونت کنترل بشه

به منم قرصشو داده بود

حالا اگه نساخته با دکتر صحبت کن شاید نوع دیگش اثر کنه

نه قبلا داشتم اما دکتر رفتم میگف طبیعی چون دختری اما استخر رفتم بدتر شد خارش و سوزش ندارم هیچ پماد چ ...

خب دختر خوب کسی ک‌عفونت داره یا پریوده استخر نمیره ک‌

هم اون‌عفونتو بین بقیه پخش میکنی هم خودت بدتر میشی گل دختر

نه پروبیوتیک فقط واسه گوارش نیست.باکتریای خوب و بد بدنو تنظیم میکنه تا عفونت کنترل بشهبه منم قرصشو د ...

ععع دگ نرفتم اخه بزم الکی باید ویزیت بدم شما کدومدمیخوری اسمش چی

خب دختر خوب کسی ک‌عفونت داره یا پریوده استخر نمیره ک‌هم اون‌عفونتو بین بقیه پخش میکنی هم خودت بدتر م ...

این داروها یا پمادا تاحالا استفاد نکردی دکتر نداد بت

من ۷ ۸ سال پیش میخوردمراستش اسمشو فراموش کردمفقط یادمه دکتر میگفت سر وقت بخور

من به ۴ روز خوردم دیدم بهم نمیسازه میترانیدازول میگن خیلی خوب که حساسیت دارم 

من به ۴ روز خوردم دیدم بهم نمیسازه میترانیدازول میگن خیلی خوب که حساسیت دارم

آها نمیدونم

منم به یه سری داروها حساسیت دارم

حتی بعضیاشون شرکت تولیدیش عوض بشه بدنم واکنش نشون میده🤦🏻‍♀️