2777
2789

یکی هم که سالم باشه اینجوری میکشین سمتش چی بگم والا

من نخواستم بکشم کسی رو سمت سیگار

بخاطر انرژی منفی و فحشایی که نوشته بود این رو نوشتم از پنج کلمه ۴ تاش فحش بود

وگرنه منم با سیگار مخالفم

شما هم باید قضاوت رو بزاری کنار و نپرین به بقیه گلم🌸

سلام بهم گفتی وقتی پول نیست چطور خوشی کنیم برات نوشتم ولی ارسال نشد اینجا مینویسم برات

گفتم خوشی های محدود مثل اهنگ گوش کردن ورقصیدن یا فیلم دیدن با یه ظرف پاپ کورن یا یه ساندویچ کوکو سیب زمینی درست کن برو پارک بخور

ببین گفتن این حرفا برا من عجیبه چون سه روزه که چشمام اشکیه یه ذره درس میخونم یه ذره گریه میکنم مثل کسی شدم که عزیزشو از دست داده چون رویاهام جلو چشمام پودر شده ولی چاره ای نیست

بخدا میرم جلو آینه دلم برا خودم که این همه غم تو چشماشه کباب میشه فکر اینکه سنم داره میره بالا و دیگه نه میتونم مهاجرت کنم نه ازدواج ترس از آینده ولی دیگه مهم نیست میخوام تو لحظه حال باشم آینده به جهنم

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بهم گفتی وقتی پول نیست چطور خوشی کنیم برات نوشتم ولی ارسال نشد اینجا مینویسم براتگفتم خوشی های ...

همشون درست ولی آدم میخوادیه تکونی به خودش بده باید پول خرج کنه دیگه واقعا روانم نمیکشه اینکه خیلیاراحت تونستن به جایی برسن یکی مثل من نتونسته یااینکه نادان بودم قبلا هعی چی بگم والا