2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خانم تا تاپیک قبلی من بی احترامی کزده

چیه فک کردی همچین تاپیکی زدم خیلی بچه ام؟

من کلارشتم ریاضی بود دانشگاه من تمومه دیگه اینوواسه این زدم چون شاید خواستم کنکور تجربی بدم

اون کار درمانی هم که زدی توتاپیکت رو هم من اشتباهی موندم پرستم توضیح نداده بودی 

اینقدرم عین بچه ها رفتارنکن

چیه فک کردی همچین تاپیکی زدم خیلی بچه ام؟من کلارشتم ریاضی بود دانشگاه من تمومه دیگه اینوواسه این زدم ...

ممن نگفتم کادر درمان گفتم کاردرمانی چند بارم برات توضیح دادم باز گفتی خنگول و فلان, تو خودت اول کنکور بده ببین چه افتضاحیه‌‌‌اگه سهمیه نداشته باشی زیر ۱۰هزار آوردن چ سخته

چیه فک کردی همچین تاپیکی زدم خیلی بچه ام؟من کلارشتم ریاضی بود دانشگاه من تمومه دیگه اینوواسه این زدم ...

‌ضمنا فرق فیزیو و کاردرمانی تو یدونه تست هستش ،،،ما که دل کسی نشکونیدیم این شدیم خدا ب دادت برسه

ممن نگفتم کادر درمان گفتم کاردرمانی چند بارم برات توضیح دادم باز گفتی خنگول و فلان, تو خودت اول کنکو ...

والله.دت شروع کردی بالحن بی ادبانه گفتی بروتواول فرقشونوبدون 

من خودم یه لیسانس دارم میتونی تاپیکای قبلموبخونی عزیز

گفتم اگرکارگیرم نیادکنکورتجربی بدم 

بعدشم من که ازاین رشته های کاردانی خیلی سردر نمیارم فقط پیراپزشکیوایناشومیشناسم

والله.دت شروع کردی بالحن بی ادبانه گفتی بروتواول فرقشونوبدون من خودم یه لیسانس دارم میتونی تاپیکای ق ...

‌منم ی لیسانس پرستاری دارم ولی قرار نیس فخربفروشم‌..رشته من تاپ هستش و پردرآمد فقط اسمش تو ایران ناشناسه ک مهم نیس ب هر حال من گزارشت کردم و تعلیق میشی،،منم اگه تعلیقی در کار نبود می دیدی چجور جوابت میدادم‌،ولی توی این سایت هستیم ک ب هم کمک کنیم ن ک بی احترامی

‌منم ی لیسانس پرستاری دارم ولی قرار نیس فخربفروشم‌..رشته من تاپ هستش و پردرآمد فقط اسمش تو ایران ناش ...

ببخشیدولی بروبخون ببین کی اول فخرفروخت؟

خودت بی احترامی کردی گفتی بچه برواول ببین فرق ایناچیه بهم برخوردحرفت واقعا

میتونستی خیلی محترمانه تربگی واقعاازسنوسالت بعیدبوداین جورصحبت کردن