2777
2789

سلام وقتتون بخیر یه پیجی رو دیدم داخل اینستا دختره بلاگر بودش و اهل رشت یه امامزاده داخل رشت هست به اسم امامزاده سید ابراهیم ایشون خادم اونجا هستن فالوراش میگن بهش و اون براشون دعا میکنه خیییلی از فالوراش نتیجه گرفتن

کسی بوده از بچه های رشت یا هرجور دیگه ای نتیجه گرفته باشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیزی از باور نگفتم گلم فقط سوال کردم و این امامزاده واقعا هستش با یه سرچ ساده متوجه میشید

من ک نمیگم واقعی هس یا نیس میگم واقعا باور دارید ک امامزاده کاری براتون میکنه اونم از طریق ی بلاگر بیخودی؟

وقتی خود خدا هست وتقعا اینچیزا مسخرست

من ک نمیگم واقعی هس یا نیس میگم واقعا باور دارید ک امامزاده کاری براتون میکنه اونم از طریق ی بلاگر ب ...

تو دین ما توسل کردن جایزه من کاری به پیج ندارم‌خواستم ببینم‌کسی بوده واقعا حاجت بگیره 

توسل کردن به معنای این نیست قدرت خدارو کم بشماریم فقط اون هارو واسطه قرار میدیم 

@خانم_کوچولوی_سعیدم‍ 

سلام‌خانمی وقتت بخیر عزیزم امامزاده سید ابراهیم که فکر کنم داخل رشت هستش شماهم فکر کنم تاپیک زده بودید

واقعا حاجت میده؟

چطور ازش بخوام؟🥲

میشه اگر‌میدونید کمک کنید

@خانم_کوچولوی_سعیدم‍ سلام‌خانمی وقتت بخیر عزیزم امامزاده سید ابراهیم که فکر کنم داخل رشت هستش شماهم ...

سلام عزیزم

سید ابراهیم مجاب که من ازشون کمک خواستم 

یکی از نوادگان امام موسی کاظم هستن

که مرقدشون توی حرم امام حسین قرار گرفته... 

واینکه امام زاده ایم که شما میگی رو خیلیا با توسل بهش تونستن به حاجتشون برسن

پس شما هم اگر احساس میکنید

سید ابراهیم میتونن کمکتون کنن که ب خواستتون برسین

حتما به حستون اعتماد کنین

و ازشون بخواین که پیش خدا برا حاجت روایی واسطه شن

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

سلام عزیزم سید ابراهیم مجاب که من ازشون کمک خواستم یکی از نوادگان امام موسی کاظم هستنکه مرقدشون توی ...

مرسی گلم که همیشه هر سوالی پرسیدم به خوبی جواب دادید خدا خیرتون بده خیلی از تاپیک هاتون کمک گرفتم 

لطفا اگر تاپیکی داشتید اگر شد منم‌تگ کنید🥲♥️💋

برای منم دعا کنید و به یادم باشید