2777
2789
عنوان

نمونه قبول نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 36 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم ازمون نمونه دادم البته سه سال پیش مگه میشه نمونه برای چندتا رشته داد؟

قدیم اینطوری نبود اما این چند سال اخیر میتونی انتخاب بکنی چندتا رشته رو اونموقع ۱۲ تا حق انتخاب داشتی برای نمونه و تیرهوشان امسال رو خبر ندارم ولی تراز تجربی از همشون بالاتره معمولا اونایی که تجربی رو زدن نیاوردن ریاضی و انسانی اورده بودن

عزیز دلم نمونه هیچی نداره همون دولتی خودمونه مخصوصا اگه تو تهران باشه تنها فرقش اینکه دولتی معلم ندا ...

همش همینو بهم میگن 

ولی من جایی می خوام که رقابتش زیلد باشع نه مدارش عادی

اون زمان که منم شنیدم قبول نشدم یا حتی رفتم برای ثبت نام توی مدرسه دیگه بشدت ناراحت بودم حق داری نار ...

و خب اینم بهت بگم من خودم شاهد رفته بودم برای ثبت نام ولی ظرفیتشون کمه بعد بیشتر برای افراد فرهنگیان و کسایی که سهمیه دارن هست چون تعداد هم بالاس بعضیا که فرهنگیان بودن هم ورنداشتن و خب برای ثبت نام سال یازدهم خیلی از شاهد اومده بودن مدرسه دولتی 

من هم نمونه درس خوندم هم تیزهوشان 

ولی هیچ تاثیری توی روند قبولیم نبود و قبلش فکز میکردم چیز خاصی هست

برای کنکور بعدش فهمیدم مدرسه تاثیر خاصی نداره و خودم باید بخونم

الانم پزشکی دارم می‌خونم 

ناراحتیت خیلی الکیه چون ارزش نداره اصلااااا

از سفرت لذت ببر

ببین من دو روز خون گریه کردم چون اگه یه سوال هوش بیشتر زده بودم تجربی تیزهوشان قبول می شدم.. 

و یا اگه حداقل ریاضی بهترین تیزهوشان شهر رو می زدم قبول می شدم.. 

اما فقط تجربی زدم و نمونه قبول شدم مدرسمون انقدر که قدیمیِ هیچ کس به اون همه قبولی کنکور توجه نمی کنه و اهمیت نمی ده بهش

خیلیا انصراف دادن رفتم غیردولتی و مجبورن از ذخیره بردارن. 

شما که اختلافت کمه امید داشته باش ولی حتما مدرسه ثبت نام کن و از چند روز باقی مونده ی تابستونت استفاده کن. 

همون شهریه ای که باید می دادی تیز و نمونه بده کلاس کنکور و مشاور و کتاب مطمئن باش موفق می شی. 

یک فصلم از هرکدوم از کتابای تخصصیت پیش خوانی کن چون کلی جلو میندازتت خیلیا دارن فقط استراحت می کنن از جمله من

-‌کاش می‌شد اندوه را از پنجره بیرون ریخت.